- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Nagyon OFF: A Nokia Care-ben segítőkészek, még a 3410-re is raknak firmware frissítést, igaz pénzbe kerül, mert elég régi, és nincs mindenütt hozzá box, tehát fel kell küldeniuk Pestre. A Sony pedig anno elküldött a fenébe (brit online chat) holmi z310-zel, persze előtte az adataimat kikérdezték, mondván addig nincs válasz. A Nokiás magyar online support legalább válaszolni próbál, a care meg ha mást nem tud, alaplapot cserél. Szóval számomra support szempontjából a legjobb a Nokia. Nemrég lekerült a pccompanionból az xperia x8 támogatása is... (unbrick, az ami engem érdekel)
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
erneszt96 #56 üzenetére
Na mostmár biztos vagyok hogy a 96 a születési dátumod. Google a barátod. A telefonodra nem lehet semmi más shellt felrakni gpu hiánya miatt, egyébként max spb shell de az sisből települ viszont fizetős. A felsorolt felületek a Nokia linux ágazatához tartozó kezelőfelületek. Milliomos? 35k-t költöttem az egész N900-amra, az N95-2-re meg 33k-t anno. Azt ne mondd hogy sok. A telefonod meg felejtsd el. Nem hinném hogy lesz valaki olyan elmebeteg hogy elkezdjen rá rendszert fejleszteni. Főleg hogy elvileg azon még zárt bootloader van. Csak symbian^3 nél jött be a nyílt hogy lehessen az anna és a belle.
-
quailstorm
félisten
válasz
erneszt96 #32 üzenetére
Tudom flamewar lesz leállni egy kisgyerekkel... De a telefonod túl van az életciklusán. Igen hosszú 1,5 éves frissítési támogatása volt, ahhoz képest hogy milyen egyszerű és gyenge modell. Proof.: [link] Én ilyen HIVATALOS támogatottsággal boldog lennék. A felületes mizériádra nem mondok semmit, swipe, maemo os 2008, hildon desktop. Ezekből a Nokia termékekből is kapott bőven a symbian, a lehúzható teljes szélességet lefedő tálcát meg almáék is átvették mit szólsz? De ennyi erővel az összes desktop rendszert anyázhatnád mert van tálca. Vagy az ubuntu unityt mert hasonlít az OSX-re.
Én meg nem vennék "olcsó" okostelefont. Mindig küzdenek valami problémával, és az s60v5 éra általad is birtokolt tagja igencsak alsós. Én régi csúcsmodelleket veszek megbízható tulajoktól, sokkal jobb megoldás. Egyébként az N5230 a kemény 434MHz ével GPU nélkül azért igen gyenge. Jelenlegi használt árán a navigáció miatt is inkább választanám zárt rendszerű telefon helyett, szóval viszonyítás kérdése. -
quailstorm
félisten
Szép kavarás amit leírtál. Azok a telefonok kaptak frissítést, amik valaha Anna-val jöttek ki. Ez ilyen Belle FP2 value pack a gyengébb modellekre, az eddigi Belle frissítésre építve. Az MS office meg elvileg előtelepített lesz.
(#13) jankopista: szolgáltatót felejtsd, phoenix, gyári ROM. Az a biztos. -
quailstorm
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest