- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finnugor
tag
válasz
quailstorm #85 üzenetére
Jó, igazából nem akartam írni, de hardverteszt-telefon volt, és tesztelés után került hozzám, de ettől még szerintem szerepelnie kéne az adatbázisukban a kódja.
Másrészt, egész gyors volt a Nokiás emberke, már válaszolt is a reklamációmra, mégpedig azt, hogy már minden termékkódú független készülékre megjött a frissítés, és keressek fel egy Nokia Care üzletet. Hát, nem fogok, inkább akkor a te megoldásodat választom.
Szerk: ja, és Belle is ráment, szal szvsz akkor ennek is meg kéne érkezni... -
erneszt96
csendes tag
válasz
quailstorm #55 üzenetére
hogyis müködik ez a swype,hilden desctop meg a maemo, mik is ezek, hogy lehet rátenni? felkeltette az érdeklődésem, egyébként meg ne nézz le légyszives mert nincs olyan drága telefonom mint neked, nem lehetmindenki milliomos.
-
válasz
quailstorm #23 üzenetére
Köszi! Tudom, de azt nem tudom hogyan kell feltelepíteni, meg nem is merném onnan külső progival :/ Nekem tökéletesen megfelelne a Suite-os megoldás csak legyen már
-
ZeGa01
tag
válasz
quailstorm #14 üzenetére
Tudnál nekem egy érthető magyar leírást adni ehhez a phoenixes cucchoz. Nem akarom elkúrni. Meg honnan szerzek gyári ROM-ot. Nem nagyon vágom ezt a témát, de megakarom oldani, mert nincs kedvem várni heteket. Ha valaki más is tud segíteni szívesen várom az ötleteket.
-
emre33
addikt
válasz
quailstorm #14 üzenetére
N8 mikor jött ki annával? Ne keverd meg a kedves szakértő cikkírót.
-
jankopista
csendes tag
válasz
quailstorm #14 üzenetére
Mint például a Nokia 500. Szuper, köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest