- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jankopista
csendes tag
Továbbra sem. Semmi hír?
-
igori
tag
Bármilyen hír arról, hogy a hazai T-rémobil hajlandó lesz kiadni a szolgáltatói frissítést?
-
quailstorm
félisten
Nagyon OFF: A Nokia Care-ben segítőkészek, még a 3410-re is raknak firmware frissítést, igaz pénzbe kerül, mert elég régi, és nincs mindenütt hozzá box, tehát fel kell küldeniuk Pestre. A Sony pedig anno elküldött a fenébe (brit online chat) holmi z310-zel, persze előtte az adataimat kikérdezték, mondván addig nincs válasz. A Nokiás magyar online support legalább válaszolni próbál, a care meg ha mást nem tud, alaplapot cserél. Szóval számomra support szempontjából a legjobb a Nokia. Nemrég lekerült a pccompanionból az xperia x8 támogatása is... (unbrick, az ami engem érdekel)
-
Finnugor
tag
válasz
quailstorm #85 üzenetére
Jó, igazából nem akartam írni, de hardverteszt-telefon volt, és tesztelés után került hozzám, de ettől még szerintem szerepelnie kéne az adatbázisukban a kódja.
Másrészt, egész gyors volt a Nokiás emberke, már válaszolt is a reklamációmra, mégpedig azt, hogy már minden termékkódú független készülékre megjött a frissítés, és keressek fel egy Nokia Care üzletet. Hát, nem fogok, inkább akkor a te megoldásodat választom.
Szerk: ja, és Belle is ráment, szal szvsz akkor ennek is meg kéne érkezni... -
quailstorm
félisten
-
Finnugor
tag
Küldtem a Nokiás ügyfélszolgálatnak egy e-mailt, erre visszaírják, hogy a Nokia igyekszik minden termékkódra a lehető leggyorsabban kihozni a frissítést, egyébként meg biztos kártyafüggő vagyok, meg hogy már megbocsássak, de az IMEI kódom nem létezik...
>>> Köszönöm, Nokia, hogy ismét jót tehettél velem... (Tényleg ennyire hülyének nézik az embert, amikor direkt beleírtam a levélbe, hogy független??) Ja, és tényleg ekkora különbségek vannak 2 N8 között (más modelleknél egy egész modellsorozatra megcsinálják ennyi idő alatt), hogy 1 hónapnak kell eltelnie, vagy nem csak én érzem úgy, hogy tessék, lássék, de igazából leszarják???
Hahóóó, Nokia, nem vagy már olyan helyzetben, hogy bármilyen fórumon pusztíthasd a hírnevedet!
-
hdtomi
senior tag
Én is feltettem, nem tudom, hogy hamarabb merül-e az aksi, nem tűnt fel.
Ami aggaszt, hogy ha kikapcsolom vagy újraindítom a telót néha Rendszerhibát ír ki, de Reset után mikor bekapcsolom már rendben van. Betöltés közben egyszer csak fekete lesz a képernyő bár háttérben látom a dolgokat de a Rendszerhibát kiírja és nem reagál semmire.
Frissült még ma a Microsoft Apps is, szerintem minden, 41mega és sajnos mint minden nagy program szerintem lassan települ, újraindítás szükséges.
-
válasz
jankopista #78 üzenetére
Én is várom már, nekem Gyárilag független N8-am van és még mindig semmi...
-
jankopista
csendes tag
Elképzelhető, hogy a T-mobile nem akarja/szeretné ezt a frissítést az előfizetők számára elérhetővé tenni? Vagy én vagyok a türelmetlen/béna?
-
apaszka
veterán
Mik azok? Hát ha én is vissza térek a hivatalosra!
Bár a Tayloré szerintem frankóbb , A gyáriban a widgeteket elcseszték,mert nem nagyon enged felrakni sokat! Ebben viszont minden klappol!Ja és még hack is benne van,ami a hivatalosnál csak fél siker! Felraktam és ment a hack rá! Minden jó,de sok app-ot akkor sem engedett telepíteni mert beépített összetevőre panaszkodott állandóan!
Taylor ezt is megoldotta!
Ajánlom próbára!Persze mindenkinek maga ...
-
emre33
addikt
Független 059D693 még mindig nem jött ki.
Nem értem miért. -
TommyX_
őstag
Amikor olvastam a hírt, hogy kint a refresh, akkor megnéztem telefonon és megtalálta.
Nekem T-s N8-am van, Euro3-as szoftverrel. -
válasz
madd dogg #31 üzenetére
Azért nyugi.
Én 11 év után tértem át Nokiáról (S40->S60) Samsungra (Android). Elsősorban azért, mert ugyanazért az árért az Androidos telefonok sokkal többet nyújtanak. Pedig nagyon húztam a számat, de mivel harmadannyiért kaptam egy Galaxy Ace-t (jobb hardverrel!), mint egy Lumia 710-et, ezért inkább az előbbit vettem. Ráadásul az is sokat nyomott a latban, hogy a mobilos, csempés Windowst nagyon nem szeretem, Symbianos telót meg már nem volt értelme idén vásárolni.
Összességében nem bántam meg a váltást, sőt nagyon is örülök neki, annyira, hogy pár hónapra rá már Ace 2 lett a telóból. Ennek ellenére azért valahol hiányzik a Nokia érzés (na meg az offline, ingyenes navigáció).
Ja, ha meg nem lesz Android frissítés a telómra 1 év után, nem nagyon fog izgatni. Nincs akkora különbség, hogy fennakadjak rajta.
-
-
-
-
Független N8-amra még nincs új Refresh de már várom
kis kíváncsi vagyok
-
apaszka
veterán
Memrég még az 5800 is kapott frissítést. Az LG GT540 csak ígérgetést. Azért adtam el anno, mert a droidnál nincs tökéletes főztöt ROM. Volt s sok kísérletezés de nem volt tökéletes egy sem! Akkor inkább symbian! N8 még mindig jobb nekem mint sok csicsás telefon! Tud amit sok nem!
-
quailstorm
félisten
válasz
erneszt96 #56 üzenetére
Na mostmár biztos vagyok hogy a 96 a születési dátumod. Google a barátod. A telefonodra nem lehet semmi más shellt felrakni gpu hiánya miatt, egyébként max spb shell de az sisből települ viszont fizetős. A felsorolt felületek a Nokia linux ágazatához tartozó kezelőfelületek. Milliomos? 35k-t költöttem az egész N900-amra, az N95-2-re meg 33k-t anno. Azt ne mondd hogy sok. A telefonod meg felejtsd el. Nem hinném hogy lesz valaki olyan elmebeteg hogy elkezdjen rá rendszert fejleszteni. Főleg hogy elvileg azon még zárt bootloader van. Csak symbian^3 nél jött be a nyílt hogy lehessen az anna és a belle.
-
Sawyer_
tag
Én Telenoros vagyok, de sajnos még nem elérhető. Amúgy C7-em van.
Egyébként meg le a kalappal a Nokia előtt, hogy még mindig van frissítés a telóra. 2-3 éves modellekre a többi gyártó nagy ívben szarik, nemhogy frissítés meg ilyesmik...
-
erneszt96
csendes tag
válasz
quailstorm #55 üzenetére
hogyis müködik ez a swype,hilden desctop meg a maemo, mik is ezek, hogy lehet rátenni? felkeltette az érdeklődésem, egyébként meg ne nézz le légyszives mert nincs olyan drága telefonom mint neked, nem lehetmindenki milliomos.
-
quailstorm
félisten
válasz
erneszt96 #32 üzenetére
Tudom flamewar lesz leállni egy kisgyerekkel... De a telefonod túl van az életciklusán. Igen hosszú 1,5 éves frissítési támogatása volt, ahhoz képest hogy milyen egyszerű és gyenge modell. Proof.: [link] Én ilyen HIVATALOS támogatottsággal boldog lennék. A felületes mizériádra nem mondok semmit, swipe, maemo os 2008, hildon desktop. Ezekből a Nokia termékekből is kapott bőven a symbian, a lehúzható teljes szélességet lefedő tálcát meg almáék is átvették mit szólsz? De ennyi erővel az összes desktop rendszert anyázhatnád mert van tálca. Vagy az ubuntu unityt mert hasonlít az OSX-re.
Én meg nem vennék "olcsó" okostelefont. Mindig küzdenek valami problémával, és az s60v5 éra általad is birtokolt tagja igencsak alsós. Én régi csúcsmodelleket veszek megbízható tulajoktól, sokkal jobb megoldás. Egyébként az N5230 a kemény 434MHz ével GPU nélkül azért igen gyenge. Jelenlegi használt árán a navigáció miatt is inkább választanám zárt rendszerű telefon helyett, szóval viszonyítás kérdése. -
Gery1987
őstag
Az 5230 egy S60 alapú telefon ami eleve alkalmatlan az Symbian^3 futtatására. A legegyszerűbb S^3-as a Nokia 500 amin az Anna van gyárilag, vagy a Belle mert az is kijött vagy féléve.
Én meglepődtem hogy a gyengébb telefonok is kapnak egy összegyúrt Belle Refresh-t. Ez piros pont a Nokia-nak.
És egy Nokia 500-ast használok amit szeretek. Első okostelefon de imádom!
-
apaszka
veterán
válasz
Integrale #51 üzenetére
Én minden elérhető ROMot kipróbáltam! Sőt mindet egyénre is szabtam bennük! A gyári Rom 1.6 -aztán a 2.1 ,de ezekkel nem igazán lehetett szabadon máshova telepíteni csak a készülék memóriára,ami kevés volt! Link2sd.és társai segítettek kicsit ebben,de véges volt!
A Joestone féle már jobb ,és wwenigma is nagyot alkotott! Aztán az ICS még jobbat csinált a telóból! De a gyárivalnekem nem jött be bocs!
Minden telefonomon az első bekapcsolást követően ,lecseréltem egy általam jobban tetsző ROMra! Az N8 nál is! Kicsomagoltam,és már semmit nem is telepítettem rá,mert ment rá más! Így mikor kérdezik,milyen volt a gyári,én nem tudom komolyan! Ilyen vagyok!Ugye nincs harag+
-
Integrale
veterán
Hidd el nekem is van! LG Arena, GT540, Optimus 7 stb
hibátlanul tették a dolgukat, és nem fohászkodtam frissítés után, mert ahogy megvettem úgy abban az állapotában ki is szolgált!A frissítésért siránkozók szerintem inkább elkényeztetett vásárlók, azt ne mond nekem, hogy csak azért vetted meg a telefont mert majd lesz rá frissítés...nonszensz
-
apaszka
veterán
-
gybazsi
senior tag
Az azért nem semmi, hogy még az N8 is kap frissítést. Bár gondolom ez volt rá az utolsó, de ne legyen igazam.
-
erneszt96
csendes tag
nem a szerencseszámom hanem jól mutat mer hasonlit egy japán jelre, és egy visszafelé irott százalékra, ugyhogy tök tól néz ki.
-
Athoss9
csendes tag
válasz
Quasi_modo #41 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy a 96 nem a szerencseszáma
-
válasz
erneszt96 #29 üzenetére
És már Finnországban több Nokia vezető is teljes pironkodva olvassa ezen bejegyzésed
.
5230-as már tényleg egy régebbi modell , milyen frissítést vársz egy olyan rendszerre, amiből már nincs is új modell?
Add el, vegyél egy Droid-ot, a Nokiának is megvan a maga vevőköre szerintem. Lásd idősebbek.
-
apaszka
veterán
Tegnap feltoltam egyből. Nokia kliensen keresztül, de talán jobb lett volna tiszta telepítés, mint a V2 re! Szerintem döcögős, és eddig nem volt ilyen a telóm.
-
erneszt96
csendes tag
htc desire c ,samsung galaxy ace plust, lg optimus l5 vagy gigabyte gsmart 1355 : ezek jöhetnek szóba, melyiket vegyem? ti okosak vagytok, segitsetek, sztem a htc a legjobb ezek közzül
-
-
madd dogg
senior tag
miért baj, ha egy logikus megoldást több rendszer is használ? A világnak haladnia kell. S40-nél kedvencek gombbal oldották meg, arra kattintva a lehúzható menü szolgáltatásai jelennek meg.
A Nokia termékfrissítési üzletpolitikája előtt pedig le a kalappal. 3 éves modellek új progikat, teljesen más kinézetet és gyorsabb rendszert kapnak. Kedves Android fan. Mikor lesz a 3 éves droidodra Hivatalos Gyári! Frissítés? Várod az Ics-t? Esetleg Jelly Beant? Várhatod.
-
rbence
senior tag
Akinek frissítés után tanúsítványhibát ír a hackelt telefonja,telepítse ezt [link]
erneszt96:de hogy ezt miért pont egy software update-hez kellett beírni...
Gondolom "tárca" alatt gondolom az értesítési sávra gondoltál,az pedig előbb volt,mint az android,konkrétan a cydia store-ban,úgyhogy mehetsz valamelyik iPhone-os topicba is próbálkozni,hogy a lapozható főképernyő és az értesítési sáv lopott cucc -
erneszt96
csendes tag
ásd el magad nokia!!!
nincs egy normális user inteface-e, amit meg próbált rajta szépiteni az csak koppintás az androidtól? lásd lehuzható tárca, vagy főképernyő váltogatása
SZÁNALMAS -
rbence
senior tag
nekem E7-00 re tegnap kúszott fel a belle gyári független német készülékemre,annyi a különbség az általad leírtakhoz képest,hogy a hack megmaradt,egyedül a themefx nem megy,de azt olvastam is valahol,hogy eltűnik az effects mappa,egyébként tényleg gyorsabb lett az egész rendszer,klassz,hogy még foglalkoznak egyáltalán a symbiannel
-
Athoss9
csendes tag
Leírom az eddigi tapasztalatokat hátha valakit érdekel. Nekem független, Magyarországon vett, hivatalos forrásból származó C6-01-esem van, gyári bellével és tegnap este jött ki rá a hivatalos belle refresh és egyből felraktam rá. Hackelt a telefonom de így is gond nélkül felment rá, habár most nem tudok rá feltelepíteni unsigned alkalmazásokat, de pár hét múlva valószínűleg erre is lesz hack. Ami változott, hogy kaptunk 20 új widgetet, ugyanazt ami az fp1-ben is van habár én már feltettem ezeket hónapokkal ezelőtt szignózatlanul. A gyári böngésző lényegesen gyorsabb lett, már nem laggol görgetés közben és a két ujjas zoom is gyorsabb, valamint a böngésző menüje most már nem grafikus, hanem szöveges. A zenelejátszó zene közben úgy néz ki, mint a kiszivárgott Carla képeken, nem tudom, hogy az fp1 ettől mennyire különbözik. Amikor megnyitjátok, külön füleken vannak az előadók, az albumok, a zeneszámok, a lejátszási listák és a műfajok, valamint megjelent alul egy negyedik gomb, az ovi musik, az albumborító viszont kisebb lett. Vízszintes módban ugyan úgy nézni, mint az S^3-ban, az annában és a bellében. Amit nem kaptunk meg, az a futó alkalmazások új nézete és az opciók új nézete. Nem szükséges biztonsági mentés, minden névjegyet, beállítást és alkalmazást megtart. Nagyjából ennyi, bocs hogy ilyen hosszú lett.
Szerk: Nem kell gép a frissítéshez, OTA is megy. -
válasz
quailstorm #23 üzenetére
Köszi! Tudom, de azt nem tudom hogyan kell feltelepíteni, meg nem is merném onnan külső progival :/ Nekem tökéletesen megfelelne a Suite-os megoldás csak legyen már
-
ZeGa01
tag
válasz
quailstorm #14 üzenetére
Tudnál nekem egy érthető magyar leírást adni ehhez a phoenixes cucchoz. Nem akarom elkúrni. Meg honnan szerzek gyári ROM-ot. Nem nagyon vágom ezt a témát, de megakarom oldani, mert nincs kedvem várni heteket. Ha valaki más is tud segíteni szívesen várom az ötleteket.
-
emre33
addikt
-
Ezt az Annás részt nem értem :/ Viszont még ugye nem érhető el ez az update. Kíváncsi vagyok mikor tudom rátolni a telómra
-
NomarCube
csendes tag
Halottnak a csók.
-
emre33
addikt
válasz
quailstorm #14 üzenetére
N8 mikor jött ki annával? Ne keverd meg a kedves szakértő cikkírót.
-
emre33
addikt
Ki írta ezt a cikket?
Alábbi mondat (töredék) értelmetlen, és valóságtól elég messze van. Ha nem értesz hozzá kérdezz.
Miért írsz cikket, ha nem értesz hozzá? Hm?"A Belle paletta ráncfelvarrása után a finn gyártó most az Anna sorozat frissítése mellett döntött"
-
jankopista
csendes tag
válasz
quailstorm #14 üzenetére
Mint például a Nokia 500. Szuper, köszi a választ!
-
quailstorm
félisten
Szép kavarás amit leírtál. Azok a telefonok kaptak frissítést, amik valaha Anna-val jöttek ki. Ez ilyen Belle FP2 value pack a gyengébb modellekre, az eddigi Belle frissítésre építve. Az MS office meg elvileg előtelepített lesz.
(#13) jankopista: szolgáltatót felejtsd, phoenix, gyári ROM. Az a biztos. -
jankopista
csendes tag
Nekem sem tiszta a dolog, a Belle lett frissítve, tovább?
Várhatóan a szolgáltatók mikor állítják csatasorba a frissítéseket? Erről van valakinek infója?
-
Gery1987
őstag
Na most akkor ez több lesz mint az alap Belle vagy sem? Mert ez a cikk elég félreérthetően fogalmaz. A Belle nem jött ki minden Anna telefonra? Ez nem a Belle FP1 és FP2 egybegyúrt csomagja? Mert MS Office már egy ideje önállóan is elérhető. Más helyen ezt kicsit másképp írták le. Azért kérdezem csak mert nekem nem egyértelmű, hogy a Belle is frissítve lesz most vagy csak a régi Anna?
-
Változott benne a zenelejátszó?
-
quailstorm
félisten
-
Mathiassa
tag
Szeretnék én olyan halott lenni, mint a symbian.
-
bigkrisz96
tag
Jó lett a frissítés,
de akkor is kevesen használnak Symbian-t. -
muratomi1
senior tag
válasz
griiischdoov #5 üzenetére
Vigyétek elszervízbe.Haveromnak is ez volt a baja, elvitte utána nem volt baja.
-
griiischdoov
tag
Bnőmnek, E6 van, kb 2 hónapja tettük rá a frissítést (az előzőt , nyilván nem ezt) azóta a teló gyorsabb, viszont nem tudja megosztani az internetet. Látható a funkicó meg működik a progi, de azt írja ki minden próbálkozásra a telefon, hogy sikertelen. A másik probléma pedig a Skype----se frissítés előtt, se utána nem hajlandó megbízhatóan működni, akár wifis, akár saját internettel.. kifagy és térdrekényszeríti a telefont..
-
muratomi1
senior tag
Dejó! én meg tegnap adtam be a telómat szervízbe 3 hétre! De legalább addigra rámegy
-
Fkris
őstag
Örömmel látom, hogy a 3. életévükbe belépő modelleket frissítgetik.
-
Finnugor
tag
Kösz, Nokia, így kell eztet csinálni, nem úgy, mint a wp7 esetében..
Úgy látom, nálunk még nincs, de amint elérhető lesz, tolom is fel. -
FRENK1988
veterán
Kár, hogy a szolgáltatók is izélik ezeket a frissítéseket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest