- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Mik azok? Hát ha én is vissza térek a hivatalosra!
Bár a Tayloré szerintem frankóbb , A gyáriban a widgeteket elcseszték,mert nem nagyon enged felrakni sokat! Ebben viszont minden klappol!Ja és még hack is benne van,ami a hivatalosnál csak fél siker! Felraktam és ment a hack rá! Minden jó,de sok app-ot akkor sem engedett telepíteni mert beépített összetevőre panaszkodott állandóan!
Taylor ezt is megoldotta!
Ajánlom próbára!Persze mindenkinek maga ...
-
apaszka
veterán
Memrég még az 5800 is kapott frissítést. Az LG GT540 csak ígérgetést. Azért adtam el anno, mert a droidnál nincs tökéletes főztöt ROM. Volt s sok kísérletezés de nem volt tökéletes egy sem! Akkor inkább symbian! N8 még mindig jobb nekem mint sok csicsás telefon! Tud amit sok nem!
-
apaszka
veterán
válasz
Integrale #51 üzenetére
Én minden elérhető ROMot kipróbáltam! Sőt mindet egyénre is szabtam bennük! A gyári Rom 1.6 -aztán a 2.1 ,de ezekkel nem igazán lehetett szabadon máshova telepíteni csak a készülék memóriára,ami kevés volt! Link2sd.és társai segítettek kicsit ebben,de véges volt!
A Joestone féle már jobb ,és wwenigma is nagyot alkotott! Aztán az ICS még jobbat csinált a telóból! De a gyárivalnekem nem jött be bocs!
Minden telefonomon az első bekapcsolást követően ,lecseréltem egy általam jobban tetsző ROMra! Az N8 nál is! Kicsomagoltam,és már semmit nem is telepítettem rá,mert ment rá más! Így mikor kérdezik,milyen volt a gyári,én nem tudom komolyan! Ilyen vagyok!Ugye nincs harag+
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
Tegnap feltoltam egyből. Nokia kliensen keresztül, de talán jobb lett volna tiszta telepítés, mint a V2 re! Szerintem döcögős, és eddig nem volt ilyen a telóm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest