- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athoss9
csendes tag
válasz
Quasi_modo #41 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy a 96 nem a szerencseszáma
-
Athoss9
csendes tag
Leírom az eddigi tapasztalatokat hátha valakit érdekel. Nekem független, Magyarországon vett, hivatalos forrásból származó C6-01-esem van, gyári bellével és tegnap este jött ki rá a hivatalos belle refresh és egyből felraktam rá. Hackelt a telefonom de így is gond nélkül felment rá, habár most nem tudok rá feltelepíteni unsigned alkalmazásokat, de pár hét múlva valószínűleg erre is lesz hack. Ami változott, hogy kaptunk 20 új widgetet, ugyanazt ami az fp1-ben is van habár én már feltettem ezeket hónapokkal ezelőtt szignózatlanul. A gyári böngésző lényegesen gyorsabb lett, már nem laggol görgetés közben és a két ujjas zoom is gyorsabb, valamint a böngésző menüje most már nem grafikus, hanem szöveges. A zenelejátszó zene közben úgy néz ki, mint a kiszivárgott Carla képeken, nem tudom, hogy az fp1 ettől mennyire különbözik. Amikor megnyitjátok, külön füleken vannak az előadók, az albumok, a zeneszámok, a lejátszási listák és a műfajok, valamint megjelent alul egy negyedik gomb, az ovi musik, az albumborító viszont kisebb lett. Vízszintes módban ugyan úgy nézni, mint az S^3-ban, az annában és a bellében. Amit nem kaptunk meg, az a futó alkalmazások új nézete és az opciók új nézete. Nem szükséges biztonsági mentés, minden névjegyet, beállítást és alkalmazást megtart. Nagyjából ennyi, bocs hogy ilyen hosszú lett.
Szerk: Nem kell gép a frissítéshez, OTA is megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest