- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"De én meg abban hiszek, hogy a felhasználó dönthet szabadon arról, hogy használja vagy sem (mint írtam én is 1.5 szolgáltatásuk használom); de semmiképp egy jöttment politikus."
Én is, de ez utópia. Sajnos manapság már a politikusoknak is csak annyi az érdeke, hogy az ember tudjon x-elni, számolni, írni és olvasni, meg persze vásárolni, mert a GDP-nek pörögni kell. Szóval ha már ennek a hangyatársadalomnak a fenntartása a cél, akkor valakiknek lépni kell. És az a politikus, mivel részben ő is a Google-birodalom alárendeltje lesz. Főleg ha technikai analfabéta is mellé.
(#14) F34R: "vilagot nem is de a webet mindenkepp."
De a világ egyre inkább a webtől fog függeni. Például egyre többen használnak a közlekedéshez GPS-t. Mire épül? Csak nem a Google Maps-re? A Google Wallet-ről sem most hallottunk utoljára. Akár még a jövő bankja is lehet, ha jól forgatják a lapokat. Akkor meg már a pénzüket is ők fogják uralni. A felhő miatt az adatokat már részben ők uralják és egyre inkább abba az irányba megyünk, hogy az egész sokgigás tárhely csak egyfajta cache-ként funkcionáljon az offline időszak átvészelésére.
-
0xmilan
addikt
"Bár nem használok Google terméket..."
Ez így elég erős kijelentés. Aki már volt valaha internet közelben, az szerintem Google terméket is használ(t). Egyszerűen nem lehet kikerülni.
Google Search, Maps, Play, Youtube, Gmail, Drive, Naptár, Fordító, Android, Chrome, G+, Blogger, stb...
Ettől függetlenül nem vágyálmom, hogy megszűnjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest