- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
Nem kell éppen 780-t venni,na de egy kisebb vga és APu között is ég és föld a különbség.a notid áráért olyan gépet lehet itt a Ph-n összekapálni amin jóval nagyobb lehetőséged van játszani "jobb " játékokkal.
Mind1,mindenki játszon amin akar, és amivel akar. ennyi ,túl sokat beszéltünk róla
-
Zso2
őstag
Te meg azt értsd meg,hogy másak az igények.Sokaknak nem elégíti ki az igényeit egy APu-s vagy integrált vga-s játszadozás, ahogy engem sem... Körülnézel itt a PH-n meg fogsz lepődni mennyi emberének van nagy diszkrét a gépében, nem véletlenűl.Aki komolyabban foglalkozik játékokkal, és high élményt akar az nem adja alább.
(#14) WayneGace szintén zenész... Mióta érdekel a számítástechnika világa? Gondolom már rájöttél,hogy mindig is így volt, aki a majd legjobbat akarja, annak egyre rosszabb ár\érték arányú cuccokat kell megvásárolnia. Ezt nem tudtad? (költői)
-
BlackSoft
addikt
Nem a munkával van baj, meg az egyszerű laptopokkal, nekem is van
Csupán az asztali gépekbe, ITX lapokban használatos videókártyák szerintem annyira gyengék, ha csak nem simán internetre kell, akkor nagyon "low-end" a dolog. Főleg, hogy az internetezés fogalmába nekem beletartozik az is, hogy egy FHD videó ne akadjon, illetve live stremek 1080p+ menjenek gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest