- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
válasz
BlackSoft #31 üzenetére
Az a baj, hogy korábbi megállapításod egyszerűen nem igaz. Azt mondod, hogy nvdia az drága, de jó, az amd, meg az olcsó és rossz. Csak azt felejted el, hogy gtx780 és a titan kivételével az amd és nvdia kártyáknak meg van a párjuk a másik oldalon és kb. az áruk és teljesítményük is hasonlós szinten mozog.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
BlackSoft #31 üzenetére
Igazán nem akarlak megsérteni, de az ilyen HC-fanboy = kretén az én olvasatomban és nincs mit szépíteni ezen (lásd komment #6). De azért legyen további szép napod!
(#30) Zso2: Pontosítok a gondolatmenetemen. Senki sem állította, hogy BF3-azni akar FHD / Ultrán egy APU-n vagy bármely IGP-s rendszeren, csupán azt, hogy a dedikált VGA-n túl is van élet (mégha nem is olyan FPS-kánaán, mint egy dVGA-n).
ON: Mondjuk arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora sikert fog aratni az AMD 8xxx szériája (egy Never Settle BF4 kupon biztos felpörgetné az eladásokat
), mert jóideje (kb egy éve már) nem jött ki új high-end GPU az AMD-től.
-
-
válasz
BlackSoft #16 üzenetére
E-350-es Brazos procis itx gépen még linux alatt is folyamatos a fullHD youtube videó a tavaji driverektől kezdődően. Igaz, csak Króm alatt próbáltam, mert nem az enyém a gép.
És az Unreal Tournament 2004 1280x1024-ben max grafikán folyamatos. És még van jópár hasonlóan jól játszható játék. pl. NFS sorozat kb. 2007-ig.
Oké, hogy őskövületek, de én még a Warcraft II-vel is szoktam játszani. -
alevan
őstag
Én jelenleg a notebookomon (a leglow-abb Lenovo G585, a majdnem leggyengébb kétmagos AMD APUval, az E300-al) minimumon, de nyugodtan játszom a Fallout 3-mat, továbbá minimumon a Skyrim is játszható (miután uppoltam a memóriát 2ről 4GB-ra). Továbbá a casual World of Warcraft is simán fut (amíg nem akarok 25ös raideken részt venni). Mindez egy olyan notebooktól, amit munkára vettem olcsósága miatt.
Szal ja, olcsó portéka...
Ez nem flame akart lenni, csak informálás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest