- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
Te nagyon idegesito egy szemely vagy az mar biztos! Kepzeld nekemis AMD apus gepem van meghozza A-4 3305 1 gb ram es minden jatekot visz a gta 4 en kívül. Nem max felbontason de ha rakotom a fullhd plazmara akkor kepzeld hogy nemis kell mert ugyis messzirol jatszom , semmivel se jobb full hdn mert volt amit kiprobaltam!!! A laptop Acer 7560g es 140K volt!!! 300k egy szaros vgaert???? Kiaz a beteg?? Ne a szamokat nezd hanem a realitast es nemhiaba veszik az apukat , mert szerintem azert kelendo mert jo!! Havernak van i7 hp notebookja egy intel hd mittomen mivel es o meg sziv mert ugye ott a proci de a vga az egy kaki es nem megy semmi , hiaba a bika i7....
-
alevan
őstag
Értem én, de mind írtam, munkára vettem a notit. Az, hogy tudok pár kedvencet is játszani rajta, csak meglepő bónusz.
BlackSoft: látom, te csak offolni, kekeckedni jössz. Remélem jobban érzed magad tőle, társadalmilag kiegyensújozotabb leszel, és termelékenyebb iskolában/munkahelyen. De ennyi elég volt, ezt neked is be kellene látnod.
-
alevan
őstag
Vedd figyelembe, hogy vannak olyanok (mint én), akik saját keresetükből élnek. Ezáltal nem futja havi több játékra (warez kizárva, mert szeretem a multit), szuper játékgépre, stb.
Jelenleg egy nagyon low-en konfigom van (LGA775 alapú Core Duo proci+Passzív HD3400). Több éves gép. A tavaly előtti AAA játékok még mentek minimumon kb 20-30 FPS-el. Számomra elég volt. Nem a látványért játszottam. +jött notebook vásárlás a munkahelyez, így nagyon nem volt pénzem új gépre. Ezért vettem egy több éves, használt XBOX-ot (eredetileg One-ra gyűjtöttem, de végül plussz kiadások miatt változtatnom kelett a terveket). Remélhetőleg leugranak majd a játékok árai az One kiadásával.
Itt a fórumon sokan szerencsés helyzetben vannak. Jó munkahely, esetleg diákok akiket a család pénzel, vagy nem egyedül laknak. Viszont vannak olyanok is, akik minden kis költség miatt újra kell tervezzenek mindent, és jól esik, ha esténként le tud ülni játszani hasonló cipőben járó munkatársakkal/haverokkal kicsit játszani (jövő héten fizu, szal megy majd a Payday 2 rendesen).
És míg a fórum lakossága nagyrészt lehet, hogy nem, de gyakorlatilag elég sokan ebben a helyzetben vannak. Ha én hirtelen kapnék egy A10-5800K APUs gépet, örülnék neki, mint majom a fa.... tudod minek. De senki nem fog adni.
Lényeg a lényeg, vannak olyanok, akik leszarják, hogy FullHD vagy max grafika, esetleg 30 FPS, a lényeg számukra, hogy menjen a játék, játszhatóan. És az ilyen embereknek tökéletesek a jelenleg erősebb APUk, és remélhetőleg a jövőben méginkább így lessz.
-
alevan
őstag
Nem álítottam olyat, hogy ez game-ra való. Sőt, más hozzászólásomban sem állítottam olyat, hogy jelenleg alkalmasak az APUk a dVGA-k kiváltására. Annyit állítottam egy másik hozzászólásomban, hogy idővel valószínüleg fognak annyit fejlődni az APUk (gyártástechnológia, tapasztalat, stb), illetve ezzel a konkrét hozzászólásommal is teljesen másra adtam választ.
Ha mást olvastál, esetleg megfogalmazásommal volt probléma, jelezd és legközelebb megpróbálok rajta változtatni.
És ne keressünk olyat, ami nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest