- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
WayneGace #43 üzenetére
De az AMD-nek van nagyon sok olyan olcsó kártyája, ami az NV-nek nincs, és abból sokat el is ad.
Amúgy ha a 7990-et nem nézzük, akkor egyik 1GPU-s kártya sincs a láthatáron AMD-nél ami egy árban van egy GTX 680/770/780-al. 2-3 hónapja még jóval drágább volt egy 670 is, mint egy 7970-es.
Tehát míg AMD-nél CF-et építhetünk, addig az NV-nél veszünk 1 kártyát. És nekem bizony volt már nem egy ATI és nem egy NV kártyám is, és mondhatom, az NV-nél érzek egy olyan minőséget, és teljesítményt, amit az AMD-nél soha nem éreztem...
Ami az AMD-nél jónak tűnik az a 7990-en, de az 2gpu, és az árán is látszik...
-
BlackSoft
addikt
Nem a munkával van baj, meg az egyszerű laptopokkal, nekem is van
Csupán az asztali gépekbe, ITX lapokban használatos videókártyák szerintem annyira gyengék, ha csak nem simán internetre kell, akkor nagyon "low-end" a dolog. Főleg, hogy az internetezés fogalmába nekem beletartozik az is, hogy egy FHD videó ne akadjon, illetve live stremek 1080p+ menjenek gond nélkül.
-
BlackSoft
addikt
Az AMD nemcsoda ha sok VGA-t el tud adni, hiszen olcsón adja. Bár nem is kell sokat várni az olcsó portékától, de ez sok ember számára elérhető, és más választásuk nincs. NV nagyon jókat alkot, de nem mindenki tudja megfizetni, ezért egyértelműen kevesebbet ad el.
Az integrált gpu-kkal meg nem lenne baj, ha tudnák hozni egy gtx 580 szintjét, de azzal amit most tudnak füvet sem lehet nyírni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- EAFC 25
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest