- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetee(tm)
aktív tag
Igen!
Továbbá a boltos pedig a raktárra beszorult cuccait fogja eladni annak akiről teljesmértékben lejön, hogy sült hal a témához. Ez persze nem baj, hogy valaki nem ért hozzá, hiszen én sem az anyám hasában tanultam amit tudok. Viszont ez néha bicskanyitogató amiket a boltokban mondanak, mert néha hozom a formám és eladom magam sült halnak, mert kíváncsian várom mivel akarnak megetetni. Jókat szoktam mosolyogni, az tuti. PT -
Peetee(tm)
aktív tag
Ez szereintem is így van! Mondjuk én meg az autókhoz nem értek
(képletesen értve)azaz nekem is sok mindet el tudnának adni. Mondjuk én ha nem értek vmihez akkor legalább kikérem más hozzáértő véleményét a dologról. Viszont engem is sok ismerős betalál ilyen dologgal hogy minél több a memóra az csak jó lehet és nem győzöm nekik hangsúlyozni, hogy egy trabant is lehet nagy, de nem attól még gyors.
-
Peetee(tm)
aktív tag
NEm értek hozzá, de nekem ez a memóra órajel valami voodoo cuccnak tünt mindig is, mert elméletileg mondjuk egy 1000Mhz-es DDR5-ös memória efektive 4000Mhz-en, amgy egy mondjuk 800MHz-es DDR3-as memória pedig efektive 1600MHz-es.
A ddr5 esetében négyszeres a szorzó, a ddr3 esetében pedig kétszeres és nekem ez inkább a csak az optikára hat és jobban eladhatóbb terméket eredményez, illltve nem sok a külömbség a 2 generációval újabb termék esetében. (kb 20-25% javulás, az nem sok. véleményem szerint)
Gyorsulás mértéke pedig 400MHz, ez sem sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest