- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #24 üzenetére
Van. Kijelöltem a legordítóbbat. A DX11 vs. DX12 összehasonlítás tekintetében egy GeForce-on.
Emellett látható, hogy a DX11 képe általánosan rosszabb, picikét, de rosszabb. FP16->R11G11B10 csere?
Radeon és GeForce között is van különbség. Nézd a kaput, a keletkező árnyékokat.
Lehet, hogy én vagyok nagyon szőrszálhasogató, hogy ennyi különbséget is észreveszek, és nem törődöm bele, de ott van akkor is.
-
Firestormhun
senior tag
válasz
#85552128 #17 üzenetére
Scaling képeknél is csak azért van különbség, mert a videóbeállítások megváltoztatása után kell egy fél perc amíg újratölti/cacheli az asseteket a játék. Újratöltés befejeztével nincsen semmi különbség effektekben.
Nem tudom miért olyan nehéz kipróbálni és megtapasztalni dolgokat, mint adhoc süvítő ostobaságokat írogatni fals dolgokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest