Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
NandorHUN #49 üzenetére
Szerintem rohadtul gáz, egy bőven száz ezer forint fölötti telefonnál, hogy nem tudnak normális kinézetet tervezni. Így nálam ki is esik a jelöltjeim közül az OP5
El tudom képzelni az OP5 tulaj beszélgetését egy átlagemberrel:
- Ájfon heted van?
- Nem, ez vánplusz 5
- Az valami kínai ájfoncopy?Eddig se volt az OP a formatervezés csúcsa, de többnyire korrekt kinézetük volt. Nem értem, hogy süllyedhetett le erre a szintre a cég.
-
vacs
veterán
Sajnos tényleg szifon copy lesz a kinézete!
-
NandorHUN
addikt
Csak az van, hogy ez a telefon nem 150-ért fog jönni.
OP meg budget telefonként kezdett, már OPO se volt jobb mint a társai, árban jobb volt - már ahol - Mo. nem igazán rendelés miatt.
És akkor már ugyanolyan "garanciával" és körülményeskedéssel (kéz alatt, berendelve, PH vagy GSM-ből) jobban meg fogja érni egy S8.
Ne legyen igazam, de szerintem ez lesz a helyzet. Ezek az új kínai telefonok egyébként papíron mindig nagyon jól szerepelnek, aztán ha kijön akkor az vagy tényleg úgy lesz vagy nem. Én biztos nem rendelnék elő egy nem bejáratott nevet (bár én árazás miatt Samut de iPhonet se). -
H.Istvan25
senior tag
Ha olyan elbaszott iphone copy leszt mint a kiszivárgott képek alapján akkor nekem nem kell, akármilyen jó árban is lesz
-
micafighter
nagyúr
válasz
Darth_Revan #37 üzenetére
"Mint nálunk a 13as szám" annál kicsit komolyabb azért
Sok helyen az épületekben is "kihagyják" pl a 4. Emeletet. Nem babona ez mint a 13, náluk a 4 inkább hagyomány/kultura.
-
DithenS
senior tag
-
3T használat után elmondhatom,hogy csak akkor veszek ismét,ha normális fényképet lehet vele készíteni,ha kihangosítva nem lesz übergagyi és nem fog random akadozni a rendszer. Ugyanis eme hibák miatt ment a háztól. Amit elvártam tőle,azt nem hozta. Kiváncsi leszek erre az új készülékre,de van egy olyan érzésem,hogy ez sem lesz jobb csak a prociban és a Ram-ban.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Blizzardking #40 üzenetére
Most kijött telókhoz képest S8, P10 etc.
-
sodokan
tag
válasz
Darth_Revan #37 üzenetére
köszi, eddig még csak azt hallottam, hogy lyukat tesznek az épületekbe, hogy tudjon szabadon áramolni a feng shui
-
Matada2.3
veterán
Mindenképpen élőben fogom nézni a közvetítést, az előzetes szivárgások alapján viszont már csak az ára kérdéses.
-
-igu-
veterán
válasz
Massmurderer #30 üzenetére
A beígért 8 GB RAM, ha csak 6 lesz - mint az 1+ 3T-ben - bőven elegendő.
A csalódás lehetősége, ami felvetettél, előrendelés esetén mindenre igaz. Nem csak az Oneplus 5-re, sőt nem csak a telefonokra.
Az 1+ telefonok ára nem szokott változni egyébként - a forgalmazás utolső napján is ugyanannyiba kerülnek, mint az első napon. -
Massmurderer
őstag
(a Snapdragon 835 mellé akár 8 GB RAM is társulhat) társulhat.Ami még nem biztos.Mint anno samu note 6 lett volna 6GB rammal,azt semmi se lett belöle.Azért arra kiváncsi leszek hogy ebböl a 300ezerböl mennyien fognak csalódni,sirni miután megkapták a telókat.Lehet összedobnak nekik valamit azt nesze zabálj.Látatlanba,és úgy hogy nincs egy teszt a telóról,és persze úgy hogy nem jön be,tutti semmit se vennék.Na meg mint minden új teló,elején jó drága,pár hónap és már jóval olcsóbb.
Note 4-el elégedet vagyok,nem mostanába lesz váltás nálam -
A jól sikerült előző széria után érthető a bizalom.
-
dementor
senior tag
Erős a késztetés, hogy benevezek én is rá.
-
NandorHUN
addikt
-
Pot$imanu$
tag
Nem véletlen.
-
willope
tag
A Oneplus 4 hova lett?
Csak nem babonások voltak a vezetök? -
jacis
nagyúr
Kivancsi vagyok most már én is erre a telefonra. Anno az S7e helyett majdnem OP3 lett.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Valami azt súgja, hogy igazi tökön rúgás lesz ez a telefon a "nagyoknak".
-
ak76
senior tag
Nekem az elődei mind nagyon tetszettek,a 3-3T kamerája is rendben van,nem S7 szint,de közel van hozzá,a kijelző szuper,a ház minőségi,és az üzemidő sem rossz.
Valószínűleg ezt is ki fogom próbálni. -
-igu-
veterán
Most akkor az OPPO R11-re hasonlít vagy az iPhone 7-re?
Nem mintha olyan nagy különbségek lennének - az én szememben mindegyik telefon egy nagy kijelző, csak a kezelőgombok vannak máshogy elosztva. A 3T bekapcsológombja például a lehető legrosszabb helyen van, mindig ott fogom meg, amikor felveszem a telefon az asztalról. -
ribizly
veterán
Nagyon derék dolog, amit csinálnak. Komolyan mondom az egyik legjobb beruházás életem során.
Csak így tovább! -
Atomgeszi
nagyúr
Hmm de jól is fog karcolódni az a kiálló lencse.
-
ForRedGlory
félisten
Vegul is mar az 5. szeria, ez a 300.000 db ahhoz kepest semmi.
-
pampika
őstag
amúgy valószínűleg elég sokan.
nyilván, még nincs akkora hype erejük, mint egy samu/szifon bejelentésnek, de az op3 fórum alapján onnan is többen terveznek váltani, meg aki újként jön és nem akar s7/s8 vonalon mozogni, annak is alternatíva lehet, szóval sztem ebből is lesznek szép eladások. főleg, ha kijönnek az első tesztek és tényleg minden rendben lesz.
-
pampika
őstag
hmm. meglepő módon az előregisztráció már csak ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy kínai webshop tette lehetővé a június 20-án, online közvetítés keretében is bemutatkozó OnePlus 5 előjegyzését. Újabb frissítés az elődmodellekre.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest