2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Még nincs is OnePlus 5, 300 ezren máris előjegyezték

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: OnePlus

Egy kínai webshop tette lehetővé a június 20-án, online közvetítés keretében is bemutatkozó OnePlus 5 előjegyzését. Újabb frissítés az elődmodellekre.

Hirdetés

A OnePlus komoly sikernek könyvelheti el, hogy más feltörekvő kínai márkával szemben a kezdetektől ismertté vált a nyugati piacokon is, megtartva jó árazását a remek felszereltség mellé. Nem véletlen, hogy a világ több pontján is várják a június 20-án, azaz jövő hét kedden esedékes OnePlus 5 bemutatót, amire magyar idő szerint este 6 órakor kerül sor, és ha minden igaz, élő, online közvetítés is elérhető lesz.

A gyártó falatonként tolja ki a kapcsolódó információkat, így kaptunk egy betekintést a küllemre (meglehetős a hasonlóság az Oppo R11-gyel) és az SoC-re is (a Snapdragon 835 mellé akár 8 GB RAM is társulhat), és úgy tűnik, témázás és tónus szerinti beállítások, esetleg automatikus igazodás is lesz a fenti Tweet tanúsága szerint. Az érdeklődés természetesen nagy, de Pete Lau vezérigazgató kínai közösségi oldalán elmondta: nem lesz nehéz hozzájutni a phablethez.

Régi-új ismerős: a OnePlus 3T (képernyővel felfele) pont olyan, mint a OnePlus 3
Nyakunkon a OnePlus 5, de azért sorra jönnek a frissítések a tavalyi elődmodellekre [+]

A JD.com előrement, és már a bejelentés előtt lehetővé tette a regisztrációt, ami nem előrendelést és tranzakciót jelent, hanem egyszerű előjegyzést, miszerint az érdeklődő vásárolni szándékozik. Azért várjuk csak ki a keddi eseményt, amikor a dupla kamera minden képességéről lehull a lepel, akárcsak az árazásról és elérhetőségről. Üdvözölendő, hogy a sürgés-forgás közepette is jut az elődmodellekre idő: a OnePlus 3 és a 3T röviddel a 4.1.5-ös verziószám után Oxygen OS 4.1.6-ra váltott, plusz a közösségi béta is előrelépett 18-as (OnePlus 3), illetve tartalmában megegyező 9-es verzióra (OnePlus 3T). A számos hibajavításról és apró változásról az update fórumán lehet olvasni.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.