- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
Parallaxis #57 üzenetére
Már piacon van a Tag+. A Note20 U, Fold 2 is UWB-képesek (mindkettő az i11 szériával megegyező generációhoz tartozik). AirTag meg ugyanúgy friss termék, mint a Tag+
Szóval a Samsung kiadott egy egyszerűbb modellt januárban, majd kiadott az Apple-lel egy időben egy fejlettebbet. Ennyi a sikersztori. -
worxland
addikt
válasz
Parallaxis #52 üzenetére
Hát ha már nyitott szájjal mentél a fa..erdőbe.
iPod: ja, azóta se sikerült nekik - van itthon és a családban jópár almás cucc, tapasztalatból beszélek
iPhone 4: 960x640 pixel - ez valami új FHD felbontás? vagy keverni teccik a retinát az FHD-vel? A hiba nem az én készülékemben van. Mellesleg volt/van iPhone 4, 4S, 5, 5S, 6, 7, SE (a kicsi) a családban, melyik is tud ezek közül FHD-t? A gyerekeknek 5 éve (!) FHD mobilt vettem.
Nem vontam kétségbe az iPod és Lightning létét és hasznát, de én USB-C-ről beszéltem, nem kell terelni
Widget: OSX melyik mobilon van? Egyébként erről tényleg nem tudtam, legyünk igazságosak, ezt akkor vegyük ki a listáról, marad még bőven
Huawei: Android != Google alkalmazások, és nem a jelenlegi helyzetről volt szó, hanem, hogy ki adta ki elsőnek. Fogalmi zavaraid vannak. Ha szerinted a Google alkalmazások oprendszer, akkor kérd vissza a tandíjat. És akkor (ha már te a widgeteknél felhoztad az OSX-et) ott a Linux is. Azt is Steve Jobs szülte...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest