- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
válasz
Felesbandi #73 üzenetére
5,5-en lehet kötelezőnek tekinteni, nekem (gyerekeknek) 5 colloson (Lenovo X2 Vibe) volt először. Ég és föld volt az ugyanúgy 5 hüvelykes HD (Nokia 650) mellett.
Meg ha 5,5 collon kötelező az FHD, akkor az iPhone 11-nek a 6,1-es kijelzővel miért nem sikerült megugrani ezt a magasságot? -
worxland
addikt
válasz
Felesbandi #65 üzenetére
Ha így gondolod, akkor ezt a tételt húzd ki a listáról.
-
worxland
addikt
válasz
Felesbandi #61 üzenetére
Elveszett a lényeg. Nem azt írtam eredetileg, hogy mire érdemes FHD és mire nem. Azt írtam, hogy ki hozta be először az FHD-t a mobilpiacra. Se többet, se kevesebbet. Az összes magyarázkodás a ti hozzágondolásotok a mondanivalómhoz. Pedig nem vagyok Petőfi, hogy azon kelljen gondolkozni, mire gondolt a költő...
A Retinát az Apple hozta be (ezer köszönet érte), csak utána leült nagy megelégedéssel, miközben a többiek a fejére nőttek az FHD-val meg a még nagyobb felbontásokkal. -
worxland
addikt
válasz
Parallaxis #52 üzenetére
Hát ha már nyitott szájjal mentél a fa..erdőbe.
iPod: ja, azóta se sikerült nekik - van itthon és a családban jópár almás cucc, tapasztalatból beszélek
iPhone 4: 960x640 pixel - ez valami új FHD felbontás? vagy keverni teccik a retinát az FHD-vel? A hiba nem az én készülékemben van. Mellesleg volt/van iPhone 4, 4S, 5, 5S, 6, 7, SE (a kicsi) a családban, melyik is tud ezek közül FHD-t? A gyerekeknek 5 éve (!) FHD mobilt vettem.
Nem vontam kétségbe az iPod és Lightning létét és hasznát, de én USB-C-ről beszéltem, nem kell terelni
Widget: OSX melyik mobilon van? Egyébként erről tényleg nem tudtam, legyünk igazságosak, ezt akkor vegyük ki a listáról, marad még bőven
Huawei: Android != Google alkalmazások, és nem a jelenlegi helyzetről volt szó, hanem, hogy ki adta ki elsőnek. Fogalmi zavaraid vannak. Ha szerinted a Google alkalmazások oprendszer, akkor kérd vissza a tandíjat. És akkor (ha már te a widgeteknél felhoztad az OSX-et) ott a Linux is. Azt is Steve Jobs szülte... -
worxland
addikt
"Minden évben van valami, amit koppint a többi gyártó az Apple-től."
Hát igen, nincs mese. Mi csak hablatyolunk összevissza, de te leleplezted a tévedésünket. Ezeket is mind az Apple hozta képbe, a többiek meg lenyúlták:wireless töltés
dupla SIM
képernyő alatti ujjlenyomat-olvasó
AMOLED kijelző
bővíthető tárhely
normális USB-s csatlakozás PC-hez
FHD és jobb felbontású kijelző
USB-C csati
widget-ek
egynél több kamera a hátlapon
gombok elhagyása az előlapon
mindenki által elérhető és szabadon használható oprendszeroh, wait...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest