- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
válasz
lajthabalazs #28 üzenetére
Nekem egy 2 ghz kétmagos régebbi c2d van 4670 párositással.
A Saboteur nevü játékban pont dupla fps/21-40/ kapok ha megrántom a processzort 3ghz re.
Ebből az derül ki,hogy egy e 4400 2 magos processzor is kevés néha a mostani játékok mellett egy 4670 kártyának.
Van itthon egy kis nettopom és ott látom a processzorhasználatbol,hogy sok játékra nem elég szegény atom.
Én ugy gondolom ha játszani szeretnék az egymagos atommal akkor egy 7600 gt vel egészitik ki egymást megfelellöen. -
Silentfrog
veterán
Ez nem valami sok elörelépeés
.Lehet,hogy késöbbiekben nagyobb lesz az árkülömbség a kétféle modul között de ez nem hoz valami sok sporolást a jövöre nézve.
Szerintem ebben a kategoriában 1gb a jellemzö amit a gépbe raknak és még ha a sima ddr ramokat kellene venni akkor sem esnék hasra. A ddr3 és a sima ddr ramok között 800 forint van az 1 gb ramoknál.
Egy játék gépbe biztos nem mindegy ott kell a gyorsaság,meg nem is jellemző ,hogy 1 gbal játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged