- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
Silentfrog #30 üzenetére
Én is lecseréltem az E4300-asomat egy új E6300-asra, sajnos nem mértem, hogy mennyi a különbség, de érezhető volt.
Jó lenne egy teszt, amiben beleszúrnak egy rendes VGA-t egy ION-os lapba, lehet, hogy nekem kell majd bevállalni
8600GT-ket lehet egyébként nagyon barátságos áron venni mostanában. Vicces lenne, ha a 9300-asra rá lehetne bizni a fizikát, és a 8600-as renderelne, kihajtaná az utolsó csepp teljesitményt is a lapból.
-
Laci.M
senior tag
válasz
Silentfrog #4 üzenetére
Javaslom nézz be a NETbook fórumba. A legtöbb gépben 2GB memória ketyeg, többek között nállam is. A win7 mellé nem árt.
FRENK1988 ezeket nem csak word-re lehet azért használni, de azért az már abszurdum, hogy a youtube videók is szaggatnak HD-ben, meg egy pár ősrégi unaloműző játék se megy el rajtuk pl: Trackmania united, meg az NFS is szaggat, élvezhetetlen rajtuk ,pedig vonaton sokszor jól jönne. A Flash játékokról meg ne is beszéljünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest