- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
enginev3.0 #6 üzenetére
Nahát, ha előbb szaródnak el az én görgőim, akkor előbb olvasom el a túrátokat.
Gratula hozzá. Én ki nem hagytam volna a kékest.
A lefelé guruló mátrai kétkerekűek nem köszönése azért elgondolkodtat...
hiszen a Jászságban csak egyenesen mennek, nem kell egyensúlyozni, dönteni a mocit, pláne nem kell a váltással, vagy fékezéssel bíbelődni.
Mi, mátraiak, csak hétvégi meghalóknak hívjuk az olyan huszárokat, akik csak derékszögben, 20kmh-nál tanultak motorozni, és az egyenest is csak vízszintesen tudják elképzelni.
Nem leszólni akarok senkit, csak hiába tanul meg az ember motorozni, nem jelenti azt, hogy tud is.
Szóval szerinted is marhára be vannak szarva a nagy motoron lefelé, és legkisebb gondja is nagyobb annál, mintsem integessen? Csak úgy kapaszkodik a szarvakba, nehogy levigye a menetszél!7
szerk.: Mindenkinek jólesik, ha akár biccentéssel is, de köszönnek.
Mátrában meg kifejezetten!Volt rá példa, hogy felfelé meg kellett előznöm egy cca 1500ccm-es choppert, mert nem akart (tudott?) 50-60nálé többel menni... csak lefelé előzött meg, mátrafüreden az egyenesben. Üveghang, és 110.
-
creation
senior tag
válasz
enginev3.0 #16 üzenetére
-
creation
senior tag
válasz
enginev3.0 #10 üzenetére
A "csak egy robogó" kifejezés nem csúszott ki a számon, mert árukban közel ott vannak, vagy akár többe is kerülnek mint egy nagymotor!
"Erre tellett, heti 5 nap fizikai munka mellett, 4órai keléssel" Erre tellett, vagy ezt szeretted volna? Ha nem vagyok indiszkrét, mennyi is volt az annyi amiből vetted, milyen idős korodra is?
Motorok nem csak korlátlan kategóriában vannak. Egy 125-ös NSR pl eléggé motor a közel 30 lovával. És árban sem olyan magas, hogy egy robogó sokkal olcsóbb legyen (na nem egy DIO-ra gondoltam).
Ne vedd támadásnak a személyed vagy a motorod ellen. Csak azért biztos van másik oldala is az éremnek.
-
creation
senior tag
válasz
enginev3.0 #6 üzenetére
Meg ne haragudj, de bennem él az, hogy a robogó nem motor. És férfi embernek a legkevésbé sem való. Ez az én nézetem, lehet ezt osztani meg szarozni.
De ettől függetlenül, ha valaki már megvette, mert erre volt fájása, az már az ő dolga. Két kereke van és robbanómotor hajtja, bukósisak van a fején, tehát motoros. Így él, hogy motorost út szélén nem hagyunk.
"de ha alkalom akad, nem hagyjuk ki, és vele körbe a Balatont, sátorokkal, meg élelemmel"
Minek élelmet vinni magatokkal!? Itthon vagy... A tecsó a balcsi parton is tecsó. Szóval kár azzal terhelni a vasat. Annyival nem lesz drágább, mint amennyi szenvedést okoz a cipelése.
Mi több, ha én mennék így a balcsira (nekem nincs még sátram), azt is az első megállásnál az első osan/tecsó/deka látogatással venném meg. Addig se cipelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 4
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Quadro FX 570 eladó
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest