- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Erre tellett B jogsi mellett, 22 évesen, 125ccm motort nem kockáztatnék meg A2 jogsi nélkül
A2 -t meg nem rakom le, mert ha minden úgy akarja, akkor korlátlan jogsi lesz a következő, és mellé egy nagyobb motor, de azok sok pénz, még egy 660XT is 700 fölött ami jó, nekem meg bevallom a régebbi stílus nem jön be, szóval ilyen VFR nem kellene még ha nem is kerül 600k-nál többeEz a motor 220ezer volt, a jogsi már 4 éve megvan
NSR sem jön be, én pedig csak olyan autóval vagy motorral szeretek járni, ami nem csak műszakilag felel meg számomra, hanem kényezteti a szememet is, ha már minden nap látom, de ezzel mindennel így vagyok, ha valamit kinézek, lehet olcsóbb belőle, de ha nem tetszik, akkor sem kell, akkor még várok fél évet és gyűjtök, de nekem az kell, és meg is szerzem, csak türelem és kitartás kérdése
Ezért sem fog majd földhöz vágni, ha jövőre nem jön össze a motor, hanem pl egy autó, amiben télen sem fázok, motor meg majd akkor lesz, ha mellé lesz annyi pénz is, hogy azt élvezettel tudjam használni, tankolni, gumiztatni stb stb -
DigitXT
félisten
Rákerestem. Ez egy csodálatos cikk: "250-es majdnem a legalja, ennél lejjebb
már csak a robogók és a 125-ösök állnak." Nyehehe, de azért jókat röhögök.
Egyébként is végtelenül szubjektív(!) ez az egész, mert nekem pont nem jön be
a "motor-motor" forma, amibe a cikkíró meg úgy rá van izgulva, hogy szerelmes. -
DigitXT
félisten
Tegyük hozzá, hogy a 30 lovas NSR-hez A2 jogsi dukál, 125 ccm ide, vagy oda...
Ismerős pont most vett egy (nem 30 lovas), 4T YBR-t. Alig eszik, viszont... Élvezi.
Annak ellenére, hogy nagyrobogóval körbe lehet motorozni + csomagtartója sincs.Szóval többtényezős a dolog. Viszont én is szörnyülködök, amikor látom, hogy a
magyar piacon 200-250K alatt nem lehet/szabad egy 50-est sem venni, miközben
250-est árulok alig többért, ami egy picit más élmény, és használhatóság. Ez van.
(Jogsi persze ugyanúgy kell rá, még ha nem is korlátlan, de az előbb említett A2.) -
enginev3.0
félisten
A robogó motor így is meg úgy is, ha annak veszik ha nem, és elfogadom ha nem tekintik motornak, de azt nem fogadom el, amikor azért kapom a szavakat hogy nézd már csak egy robogó
-Erre tellett, heti 5 nap fizikai munka mellett, 4órai keléssel
-Én vettem magamnak, nemanyanemapa
-Nem hitelre vettem
-Igen szívesen ülnék nagyobb motoron, de korlátlan jogsi csak 24 évtől, és pár száz ezer ft különbség van a két kategória közöttMondjuk nem szokta cseszni a csőröm ha nem köszönnek, hidegen hagy, az meg jól esik ha köszönnek, annak örülök és viszonzom
Olyan még nem volt, hogy lerobbanjak és meg kelljen állni segíteni nekem, városon belül robbantam már le előző robogóval, de azt hazatoltam kb 3×, nem volt gond, nem nagy város.
-
enginev3.0
félisten
Nagyon nem szeretnek minket, a legtöbben hazafelé a Jászságban köszöntek lábbal mikor elhagytak, ott majdnem minden mellettünk elmenő motoros köszönt, de felfelé, se lefelé szinte egy se, meg az úton se. Autósból talán kettő volt aki lusta volt tekerni a kormányt és inkább centikre ment el tőlünk a két sávos úton
A többieknek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged