Új hozzászólás Aktív témák
-
szbela87
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #40 üzenetére
Engem meglep, hogy kellene mennie amd kártyával is. Egy quadro k600-zal vagy egy quadro k620-szal nem lehet probléma viszont, ennyit lehet megérne a dolog.
-
szbela87
csendes tag
Érdekes. Windowsban sajnos nem tudok segíteni, mindenesetre kíváncsi leszek, hogy mire jutsz. Mindenképpen W11-et szeretnél használni?
Beszereztem a cikk hatására egy p4-et.
Egy lenovo p320-ba került, új életre kapott tőle. Kissé limitáltak a lehetőségek, ha nem akarja az ember a tápot cserélgetni, az ugyanis 450w-os a masinában.
-
szbela87
csendes tag
Hát erre biztos tud hasznosat mondani @MasterDeeJay
Van egy P40-em nekem is, most az alaplapi vga-val használom, korábban volt mellette egy quadro K600 (intel sc5520-as alaplap) ubuntu 18.04-gyel. Az ml350p g8-ról úgy rémlik, hogy van rejtett bios, ott van elrejtve az above 4g decoding, gondolom ezen már túl vagy.
Lehet, hogy bios frissítés is szükséges (?). Felismeri/látja a kártyát, csak nem hajlandó a driver felkúszni? -
szbela87
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #11 üzenetére
Hm. Nekem k80-asom volt/van, egy nem túl hangos, de nem is csendes sanace prímán hűtötte. Hadd kérdezzem meg, az m40-et mivel pasztáztad, arctic mx-2 jó neki?
Szerinted a p4-hez ez a fajta hűtés is elegendő lehet?
https://www.amazon.de/-/en/euroharry-Graphics-Supports-Motherboard-Interface/dp/B08TZSYJ8J/ref=sr_1_5?crid=UMBM7T4X4GV8&keywords=gpu%2Bcooler&qid=1683541732nyunyu
Húzni még nem mertem sosem, nem is baj, a lekorlátozást használom én is.
Hülye kérdés: egy p40 esetén azért ez a parancs még működik 200W-ra korlátozás céljából?
nvidia-smi -i gpu_id -pl 200 -
szbela87
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #8 üzenetére
,,két házventi fúj át rajta'' Ezt hogy érted?
Levetted a burkolatot és oldalról?Ebayen találtam hozzá egy jópofa megoldást, de megvárnám a további tapasztalataidat.
A k80, m40, p40 double-je is gyenge (a techpowerup szerint legalábbis).
-
szbela87
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #6 üzenetére
Kiváló ötletet adtál.
Két P4 elméletileg már 11.4 Tflop számítási teljesítményt tud, az a gyakorlatban inkább 10.5 lesz, és 11.7 Tflop a P40 teljesítménye (m40-é meg 6.8 Tflop). A fogyasztása együtt a két P4-nek is csak 150W. Mindez csak akkor értelmes összemérés a részemről, ha olyan dolgot használunk, ami gpu-ra parallelizálható.
A hűtésre nagyon kíváncsi lennék. Az nagyon meglepett, hogy nem kell neki az "above 4g decoding".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest