- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Na, Face emberek, íme a második forduló, lehet voksolni!
-
maszi99
őstag
Ha lehet általában női karaktert választok a játékokban, pörgősebbek, és valahogy másabb a játék is tőlük (nehezebb)
Az első 3 számomra túl faszis, ha már női karakter akkor nézzen is ki úgy -
Archanon
őstag
Szerintem a 4-es és az 5-ös Shepard is kenterbe veri a default femshep-et (de az én karimat is
). Szóval, szerintem bármelyik lehetne, de inkább az 5-öst preferálom.
Viszont arra én is kíváncsi vagyok, miért lesz lehetőség megint más emberré transzformálni szegény főhősünket...
-
M3Ny3'T
senior tag
Hát eléggé bajos mindegyik. Jobban díjaznám, ha Hawk-ot raknák át DA2-ből, vagy hagyják a francba az egészet, mert az eredeti Shep is jobban bejött (bár utóbbit lehet importálni majd feltehetőleg).
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bolondember #33 üzenetére
Ha ott kinyiffan akkor nem lehet importálni mentést a 3-ba.. De szerintem simán meghagyhatták volna az eddigi fejeket, azér milyen már hogy játszom 3 részt ugyanazzal az emberrel és mindig máshogy néz ki. Másrészt mindenki kedvére szabhatja a kinézetet szal azt sem értem mér kell ennyire változtatni a default arcokat. Én default male-lel nyomom agyfrászt kapok ha máshogy fog kinézni és nem tudom visszaformázni.
Láttam youtubeon egyedi kinézeteket, mindegyik olyan béna volt meg idegesítő fejű hogy bevertem volna a képüket
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
DrTroglodyte #32 üzenetére
meghalt az öngyi-küldin?
-
DrTroglodyte
tag
Már megint mi történt szegény Shepivel, hogy újra kellett plasztikázni?
-
brd
nagyúr
Kicsik a csöcsök. Legalább 3x ekkora kellene, úgy stílusos lenne. (
).
Egyébként a 4-es egy kis hipózás után (hogy ne úgy nézzen ki, mint egy magát ettől szépnek gondoló agyonszolizott, ráncosodó bőrű *csa), az 5-ös pedig kis barnítás után (hogy ne egy vámpír jusson eszembe róla) egész jó lenne. Bár, ha utóbbit sokáig nézem, inkább férfinak (ill. fiúnak) tűnik.. -
Frostee
csendes tag
Nekem a szőke tetszik, bár jobb lenne a vörösben
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem mindegyik béna, ha szavazni kéne akkor a negyedik jó, de mindnek akkora homloka van hogy rájuk férne a galaxistérkép.
Hja és nincs emo haja a négyesnek, szerintem ez baromság, ha az emosok kopaszok lennének akkor bruce willis is odatartozna? Nemá
-
Ateszzero
őstag
A 4. jó lesz. Kicsit vadócos és szigorú.
-
BiP
nagyúr
"Nekem a szőke jön be nagyon!!! Kicsit olyan Final Fantasy-s beütése van az arcának.
"
Ja, csak a Final Fantasyban az így kinéző karakterek mind csávók. Igen, csávók.
Részemről 3-as, nagy duzzogva 6-os, bár nőknél mindig utáltam ezt a divatosnak titulált bilivel formázott fru-frut.
A 4-es olyan, mint Rihanna, nem kell egy ilyen játékba, a szőke meg inkább egy transzvesztita Twilight vámpírcsávóra emlékeztet, mint nőre. 1-2 meg ugyanaz, mint a 3-as, csak fura színű hajjal. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
kriszpontaz #22 üzenetére
Akár. De a jelöltek úgy ki vannak kenve sminkkel, hogy 5 másiknak is elég lenne.
Egyik sem igazán szép...
A 4-5-6 meg egyáltalán nem menne el katonának... Hogy áll a hajuk?
A beszúrt szöszinek is hosszú a haja, de katonának nem lóghat, nem lifeghet, nem akadályozhatja a látásban vagy mozgásban semmilyen körülmények közt.
Az meg, hogy a fél arcát kitakarja... Vicc... -
A négyes csak engem emlékeztet Lexa Doigra az Andromedás szerepében?
BTW leginkább egyik se legyen...
Valami méltóságot hagyhatnának a sorozatnak. -
kriszpontaz
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
Már megijedtem hogy a hátsóra gondolsz
!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
kriszpontaz #20 üzenetére
Még ha nő is, Shepard katona. Nézzen is ki úgy.
sz
:
-
kriszpontaz
veterán
Én maradok a 4-esnél. Az ötös enyhén transzi beütésű
. A 6-os sem rossz, de ha már nő, legyen nőies, ne fantasy.
-
Gabor343
tag
Nekem személy szerint egyik kép se tetszik, bár nekem mindegy is hogy milyen lesz, mert én sose fogok játszani női shepard-el.
-
Föcsök
aktív tag
Nincs sok értelme szavazni, a szőke vezet vagy 10K szavazattal, nekem a 3. tetszik egyébként a legjobban.
-
kexksz
addikt
5.
-
TESCO-Zsömle
titán
Bármelyik jöhet, csak a 4-es és 6-os ne.
A 4-es úgy néz ki, mint egy agyonszolizott emo-s picsa, a 6-osnak meg csak a szemfogak hiányoznak, és mehetne is vért szívni...
sz: Jobban megnézve a 3-ason és 4-esen kívül bármelyik beleférne egy vámpír-filmbe...
Úgyhogy 3-as. Egyértelműen. Bár ő is kicsit sápkóros. Biztos vmi űrbetegség...
-
dorten
tag
Egyértelműen a hatos
-
bolondember
MODERÁTOR
én még csak kétszer, de mindkétszer magam csináltam sajátot, azért nem értem...
Ami vicces, hogy ha a FB-on lapozza végig az ember a képeket, akkor látszik, hogy mindegyik arc full ugyanolyan csak a frizurán változtattak (illetve még a bőrszínnel variáltak), de amúgy nincs különbség köztük..
-
Zoli133
addikt
ÉN is vagy 5-ször vittem ki az alap male Sheparddal. Illetve egyszer az alap női karakterrel és 1x próbáltam csinálni egyedi karaktert de vhogy nem sikerült neki normális kinézetet összehozni lehet ezért is elégszem meg az alap kinézettel.
Szavazáshoz: MIért kell megváltoztatni az eddigit? Nekem az tökéletes volt, de ha választani kell 5-ös lenne (de amint meglátttam h FB-s szavazás inkább hagyom...)
-
Ryder62
őstag
válasz
bolondember #9 üzenetére
Hát nem tudom, de én 5-ször játszottam ki a ME1-et és mindig máshogy nézett ki a karim. A ME2-be meg importáltam a mentést. De ismerek olyat aki 20-szor játszotta ki a játékot és talán egyszer-kétszer készített karit magának de vagy 18-szor az alap male sheparddal játszotta ki. Nem értem hogy nem lehet megunni az alap karit
Jah és a szöszi a legjobb
-
Tonchi
aktív tag
Az eddigi szavazatok alapján a szőke csajszi vezet.De én a 4est pártolom
-
keIdor
titán
4 vagy 5 a legjobb.
-
bolondember
MODERÁTOR
érdekes elgondolás...
Az emberek nem alakítják/alakították át még az első részben a karakterüket? -
4-6
-
hemaka
nagyúr
A 4. bige úgy néz ki, mint az egyik exem.
-
plus44
veterán
Ezek a közül a 4. a legnormálisabb, nézzétek meg jobban!
-
Zsom!
tag
Szerintem, mind ronda. ^__^
De ha már lehet szavazni akkor a 3. -
Derrewyn
senior tag
Most mi a büdös fenéért kell ezt? Tökéletesen jó volt az, ahogy eddig nézett ki, nem modell Shepard, hanem katona.
Jahogy, ezzel is a figyelemfelhívás a cél... értem. Jó, hogy nem bikiniben vannak.
-
imibogyo
veterán
Nekem a szőke jön be nagyon!!! Kicsit olyan Final Fantasy-s beütése van az arcának.
De amúgy a 4-5-6 közül akármelyik megfelel! A 6-osnak tetszik a tekintete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest