- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bolondember #33 üzenetére
Ha ott kinyiffan akkor nem lehet importálni mentést a 3-ba.. De szerintem simán meghagyhatták volna az eddigi fejeket, azér milyen már hogy játszom 3 részt ugyanazzal az emberrel és mindig máshogy néz ki. Másrészt mindenki kedvére szabhatja a kinézetet szal azt sem értem mér kell ennyire változtatni a default arcokat. Én default male-lel nyomom agyfrászt kapok ha máshogy fog kinézni és nem tudom visszaformázni.
Láttam youtubeon egyedi kinézeteket, mindegyik olyan béna volt meg idegesítő fejű hogy bevertem volna a képüket
-
Ryder62
őstag
válasz
bolondember #9 üzenetére
Hát nem tudom, de én 5-ször játszottam ki a ME1-et és mindig máshogy nézett ki a karim. A ME2-be meg importáltam a mentést. De ismerek olyat aki 20-szor játszotta ki a játékot és talán egyszer-kétszer készített karit magának de vagy 18-szor az alap male sheparddal játszotta ki. Nem értem hogy nem lehet megunni az alap karit
Jah és a szöszi a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest