- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
én még csak kétszer, de mindkétszer magam csináltam sajátot, azért nem értem...
Ami vicces, hogy ha a FB-on lapozza végig az ember a képeket, akkor látszik, hogy mindegyik arc full ugyanolyan csak a frizurán változtattak (illetve még a bőrszínnel variáltak), de amúgy nincs különbség köztük..
-
Zoli133
addikt
ÉN is vagy 5-ször vittem ki az alap male Sheparddal. Illetve egyszer az alap női karakterrel és 1x próbáltam csinálni egyedi karaktert de vhogy nem sikerült neki normális kinézetet összehozni lehet ezért is elégszem meg az alap kinézettel.
Szavazáshoz: MIért kell megváltoztatni az eddigit? Nekem az tökéletes volt, de ha választani kell 5-ös lenne (de amint meglátttam h FB-s szavazás inkább hagyom...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest