- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó nagy smucigság, hogy nem maradt meg inkább a 64 gigás modell, mint minimum... megszüntették a 32-est, most meg visszahozták... hát ez lol.
Miért nem lenne az jó hogy 64/128/256?
Ráadásul pont a 64 volt egy értelmes méret inkább... tipikus apple.Amugy ez az új jet black bitang jól néz ki, kíváncsi leszek hogy bírja majd a karcokat, de minden más szín meg kialakítás gagyinak/ósdinak hat számomra mellette.
Ami a Watch-ot illeti, a telefonok helyett az órát kellene vékonyítani erősen... ez még elég bumfordi szerintem.
Amugy az új hw és a régi frissítése és olcsóbban adása üdvözlendő tényleg, akit érint biztos örül neki. -
MeszesKPT
őstag
Ez olyan mint a Chokito. A cikkből viszont nem kaptam választ a legfontosabb kérdésre: lesz aranyozott változat? Felesleges tízezer dollár már nagyon égeti a zsebemet.
-
Lord Sidious
senior tag
Folyamatos kapcsolattal es hasznalva
nyilvan ugyan annyi feature-el es 1000 nites max erteku kijelzovel. Ha varj nem... 128x128 pixeles leggagyibb tft-vel vagy egy jopar generacioval ezelott e-inkel, gps nelkul, csiga lassu hardverrel, 3D tuch, diktalasi es osszekotve indirekt telefonalasi kepesseg nelkul stb, stb.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
tom956ster #40 üzenetére
Egy órája lett vége, az egyik cikket menet közben megírtam, a másikat utána rögtön, ez ennyi idő, képek kellenek hozzá, behalt kétszer a Telekom mobilnet és közben fél fejjel interjút adtam az Inforádiónak, mert nekik is fura mód most jutott eszükbe. Ahol hamarabb kiment, ott egy komplett csapat dolgozott rajta.
Élőzni szerintem a mindenki által nézhető stream korában relatív felesleges.
-
Quqesz
nagyúr
Upsz most nézem európában az alap modell 759€.....
-
Cathulhu
addikt
Ez még mindig borzasztó rusnya.
-
-
tom956ster
aktív tag
Szerintem van itt kraft, csak pihennek az IFA vélhetően fárasztó volt...
Anno én emlékszem valami elő közvetítés felére, de lehet hogy rosszul emlékszem....
Mindegy, megnéztem élőben. Meg majdnem értettem is az egészet, amin én lepődtem meg a legjobban.
Bár ha azt vesszük, hogy az excited és az amaizing igen sokszor elhangzott, így mar nem volt nehéz...
Engem igazából csak az iPhone érdekelt. Szép meg jó is, ezen nehéz lenne vitázni, persze kicsit elfogult vagyok... Ellenben hogy a jack csati bukott így picit szivatas, hogy vagy toltesz, vagy zenét hallgatsz. Frankó az ear pods. Főként az lett volna, ha az alapcsomag része. Kis hazánkban kb 300 lesz a plusz nyitoára és erre meg fizessek minimum 60 rongyot ha akarok madzag nélküli Apple fülest. Picit itt mar elszállt a ló szerintem... -
Szilofon
aktív tag
Nike+ szép, és ennyi. Ha tényleg marad az 1 napos üzem idő, az kicsit ciki.
-
sirály69
őstag
I7 plus ára: 300.000 Ft
-
willope
tag
Mindenhol lehozták már a cikket az ájfon 7-röl. Itt mire várnak, tapsra?
Csak kérdezem, mármint a szerveres huzavona után most itt ez az új töketlenkedés.(ill, objektivitás hiánya) -
Postas99
senior tag
50M? tényleg?
50M annyit tesz hogy a készüléket vízbemártás előtt megfelelő hőmérsékletre kell hűteni. Tehát felhevült állapotban nem kolbászolunk be vele a vízbe. Sós vízben a használata nem ajánlott, mert károsodik a szigetelés és maga a szerkezet is.
Egy zuhanyzást viszont ki fog állni. Hurrá!!
A tárcsázó hibáját sikerült már kijavítani? Ha már valami innovációról is beszélünk?
-
resu8823
tag
Csak én érzem azt mostanába, hogy a mobilarena-ból kifogyott a szufla? Nincs már egy új iPhone cikk, csak a watch-hoz ír pár hozzám hasonlóan elkallódott?
égő...
-
bul07
nagyúr
Ha marad a 1napos töltési ciklus akkor ez vicc
Már egy 20$ Kínai is bírja 2-3napot egy töltéssel(folyamatos kapcsolattal, és használva)
Legyen akármilyen jó is napi töltés ne már(már ha tényleg napi töltés lesz) -
RaveForce
veterán
-
Neurotoxin
őstag
válasz
ForRedGlory #6 üzenetére
Most lett vége, bár nem tudjuk meg, hogy milyen catering szolgálja majd ki a meghívott újságírókat
Kár hogy nem nevettem ezen a 16 -> 32 GB-ra váltós slideon: "az alap model 16, jah mégsem, csak vicceltem, mert 32" Már rég ekkorával kellett volna adni az alapot. Az új fényes fekete szín egyébként király, végre a keret is fekete lett, így már üt.
Amúgy összefoglalom a lényeget:
Amazing, beautiful, widecolor gamut, 6 lens camera, truly amazing, sharper, more black, re-invented, pikachu!, super mario run (ez legalább poén), fantastic, 40-(50?)% faster, 25% brighter éééés: "the most fastest processor ever in smartphone"
Komolyan úgy érzem utána magamat, mint egy agymosott, aki 24 órája a Top shop csatornát nézi.
A végén lévő Sia-s bohóckodást csak én éreztem kínosnak? Főleg az első klipp képi világa volt nem igazán ide illő....
De a watch legalább tetszett.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
RaveForce #19 üzenetére
Csakhogy az appokat jobban lehet kezelni egy negyzetes kijelzon... Az 50 meteres vizallosaggal pedig elegge magara tettek a lecet. Illetve, hogy az elozo gen.-be is betettek az uj SoC-ot.
Az i7 ara marad az eddigi metodus szerint. Jott a 6S tavaly nyito helyere a 6S meg a 6-era ami meg kiesett. Jo hir, hogy a 6S es 6S plusnal is alapszinten duplazzak a tarhely meretet, arvaltozas nelkul. Igaz ez mar eleg elegge... Szukseges volt.
-
BoneDragon
veterán
Még mindig bűn ronda.
-
Ed Parker
nagyúr
eddig is vízálló volt, ez mér új ficsör?
1000 és egy video van róla hogy fürödnek benne medencében.arról persze nem írtak hogy most már elég lesz 2-3 naponta tölteni vagy ugyanúgy naponta.
-
Quqesz
nagyúr
Sztem kezdenek elmenni az elegáns, kúltikus modelltől a sportos laza stílus fele. Majd kiderül jó-e ez az irány, de inkább egy moto360.....
-
Solten
őstag
Maradt ilyen bumfordi ize?
-
RaveForce
veterán
válasz
Juhaszatti #20 üzenetére
azok gymek, te kis tudatlan
de egyébként igaz.
akiket érdekel: LIVE..volt
-
nobiand
aktív tag
válasz
ForRedGlory #6 üzenetére
Én se láttam, lehet lemaradtam...
De itt van egy kis írás, és árak is vannak már. IPhone 7 -
Juhaszatti
addikt
válasz
Menthirist #7 üzenetére
Valahogy mégis tele vannak játékosokkal a városok. Minden "pokéstop" elvoglalva, és telepakolva játékosokkal és az ő pokémonjaikkal.
-
RaveForce
veterán
hát ez randa, mint volt...
pedig arra számítottam, hogy leraknak valami ízig vérig premium kerek kijelzős ipariformaterv műremeket...erre..
-
-
munnergep
senior tag
Eddig rá sem néztem a watch-ra, de a Nike+ verzióval megvettek.
-
Az, hogy a régi modellt megtartják, és frissítik a hardvert egészen új dolog az Apple-től.
Jár érte a piros
-
Crytek
nagyúr
Üzemidő gobdolom megint 1 nap
-
dlaj
őstag
válasz
ForRedGlory #6 üzenetére
-
Csapoati
nagyúr
Kimondottan jók az újítások (a GPS hiánya szerintem elég érthetetlen volt az elődnél), a Nike+ meg szuperül néz ki. Az árazás persze más kérdés...
-
válasz
ForRedGlory #6 üzenetére
milyen közvetítés?
élő nem szokott lenni mobilarena-n, a bemutató meg még tart, majd lesz cikk. -
-
ForRedGlory
félisten
Most csak en vagyok a vak vagy tenyleg nincs kozvetites az iPhone 7 bejelentesrol?
-
sajo13
senior tag
válasz
rottenbull #1 üzenetére
Ez a forma (design) 4-5 éve még nagyon-nagyon menő lett volna, de ma már lehetne kissé "órásabb" is a design, láttunk már szebbet sokkal kisebb gyártóktól is. Ez olyan, mint egy mini telefon.
-
dutrás
őstag
Természetesen aranyáron!
-
Gilberto
aktív tag
És van hozzá Pokemon Go is, amit hatalmas ficsöként emlegetnek almáék...
-
rottenbull
senior tag
Sajnos a formaja a gond nalam meg a kis merete. A tudasa mar rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma GPS, fejlesztett hardver és kijelző, de ugyanaz a formavilág jellemzi az Apple új, Watch OS 3-mal érkező óráját. Lesz rajta Pokémon Go is.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest