- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
DanielLong #13 üzenetére
Szerintem semmi gond nincs azzal ha ember időnként költ a hobbijára, én úgy tekintek erre mert nekem az. 'ált sulis korom óta van gép a házban, konzol sosem volt viszont'
Fullos gépem se volt soha, teljesen meg voltam elégedve ilyen budget-mid range rendszerekkel és boldogan gameltem.Most, hogy van saját keresetem meg én is össze tudom rakni kicsit gyakrabban költök rá de azért még most is próbálom csak pár évente amikor már nagyon érződik a kora és szeretnék új játékokkal játszani még ha kevesebbet is játszok manapság.
Sokkal rosszabb dolgokra is el lehetne költeni ami még ennyire sem kell/vagy értelmetlen.
Az meg ha embert néha-néha elkapja egy kicsi birtoklási vágy hát most na sztem ez a többségnél létező jelenség csak max mást akarnak.'amíg értelmes keretek közt van tartva sztem ezzel sincs gond, néha jó érzés valamit venni/megkapni amit már akartam még ha nem is volt életbevágóan fontos'
De ja érdekes, hogy lett ilyen téma itt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ha minden a tervek szerint alakul, a PC-s változat még idén év végén befut.
- PH! Szakszervezet
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen egeret válasszak?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest