- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ult1mate
tag
.
-
Shyciii
veterán
válasz
mjani1172 #20 üzenetére
Azért van értelme. Nyilván egy hétköznapi embernek tök mindegy, de pl nekem nem. Nekem pl a Stock (Experience) változat tök felesleges, mert tele van "szeméttel". Az Android One-ban ezek nagy része nincsen benne (de még ebből is szoktam gyomlálni). Az Android Go-t meg a kis erőforrással (1GB ram pl...) rendelkező mobiloknak találták ki. Jellemzően ezek Indiában kaphatóak, és szarért-hugyért adják.
-
gattolino
senior tag
válasz
szabi__memo #17 üzenetére
Egy telefonnak 3 féle neve van?
-
gattolino
senior tag
válasz
szabi__memo #15 üzenetére
Akkor poco egy mellékvágány volt?
-
Victoryus94
őstag
Inkább úgy fogalmaznék, a felülete "stock", nem a gyártók sajátja, és funkciókban is ahhoz áll közelebb. De a Xiaomi adja ki a frissítést, nem a Google.
Beletesznek plusz appokat, néha funkciókat (kamera app, távirányító stb).
Illetve a Camera 2 Api az A1-be nincs benne... ha stock lenne szerintem tartalmaznia kellene...Android One wikipedia 1. mondat:
'Android One is a near-stock version of the Android operating system released by Google.'
A legfőbb tulajdonsága ugye a 2 évig tartó Android verzió frissítés, és a +1 éves google security frissítésének igérete. -
Shyciii
veterán
Oneplus másfél hónappal előbb kapta meg, de a Oneplus részt vett a Pie béta tesztelésében, így értelemszerűen könnyebb dolguk volt.
Ráadásul az OxygenOS stock Androidra épül, az A2 meg Android One. Ez is nagy különbség. Elsőnek mindig a Stock androidosok kapják meg a frissítéseket (lásd Pixel). -
gattolino
senior tag
Az is lesz nemsokára. Mondjuk ahhoz képest hogy android one készülék, nem frissítik annyira mint mondjuk egy Oneplus-t vagy egy Asus-t.
-
AS
félisten
Xiaomi lesz a neve valoszinüleg globalisan. Majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest