- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#86973952 #52 üzenetére
A B20 is az online értékesítésben érhető el.
Én a Xiaomi helyében vennék egy mély levegőt és durván betörnék az EU és Amcsi piacra. Van már akkora nemzetközi rajongótáboruk, hogy komoly eladásokat érhetnének el.
Csak néhány szerviz és offline bolt is kellene, ahol az ember bemegy, a kezébe fog egy Mi5-öt és elgondolkozik rajta, hogy mi a francnak adott annyi pénzt az Almáért, vagy a csúcs-Samuért.(#53) mjani1172
Azért a nagy kínai cégeket ne keverd a szabadalomtolvajok közé. Ezek nem Ulefone és társai.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#86973952 #50 üzenetére
Persze. A kínai piac szerintem sosem volt ennyire kiélezett. A Huawei természetes, hogy az élen áll, ha az Oppo és a Vivo eladásait nem összegezzük. Viszont az utóbbi két márkában nem látom mit esznek ott az emberek.
A Xiaomi, LeEco és a Meizu is azért éri őket nehezen utol, mert online értékesítésre rendezkedtek be és most kezdenek eszmélni.
Mondjuk erre nem megoldás, hogy kéthetente kiadnak egy telefont. -
tibcsi0407
félisten
válasz
#86973952 #44 üzenetére
Akkor félreértettem.
Az MTK változtatott sokat már ezen a politikáján, mivel az X10-es Note 2-ről beszéltünk korábban, így arra semmi technikai akadája nincsen annak, hogy elkészüljön egy Marshmallow alapú MIUI.
Egy picsit olyan ez, mintha még azt hajtogatnánk, hogy sz*r a GPS MTK-n, pedig ez már rég nem így van.
Személy szerint én a 6-os droidban főleg a doze módot látom előrelépésnek, a többi az egyéni rendszereken, mint MIUI, EUI, stb. Nem érzékelhető, vagy már korábban is benne volt.
A drivereket valóban újra elkészítik az új Droidhoz, szerintem ez is sokat dobott a csökkenő fogyasztáson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hisense LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Léghűtés topik
- Interactive Brokers társalgó
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest