- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #73 üzenetére
Ami késik, nem múlik.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #70 üzenetére
Pro-ra is van rengeteg fajta. Még csak most kezdenek bemelegedni. Főleg a kínai Lenovo ROM team pörög nagyon.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #68 üzenetére
A Pro-ra is van már CM. Nyitott a forráskódja, a LeEco és a Meizu sem fogja ezt soha meglépni sajnos.
A Z2-re már CM 14 is van. Itt egy halom ROM. -
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #65 üzenetére
Nálam a Pro nem volt pálya, nem ér meg +150$-t. Annyival nem jobb.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ghiottone #60 üzenetére
Természetesen. A héten már nem lesz a kezemben a telefon, de ki szeretném vesézni legalább úgy, ahogy a Le 2 Pro-val is tettem.
Megérdemel egy komolyabb mélyvíz leírást is.
Érdekesnek tartom, hogy nincs sok tulaj itt a PH-n, konkrétan én még senkivel sem futottam össze a topikokban, így szeretném, ha ez változna egy picit, mert rengeteg a lehetőség a telefonban. (Persze a B20 csak a Pro verzióban érhető el, de az nekem nem számít) -
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#86973952 #52 üzenetére
A B20 is az online értékesítésben érhető el.
Én a Xiaomi helyében vennék egy mély levegőt és durván betörnék az EU és Amcsi piacra. Van már akkora nemzetközi rajongótáboruk, hogy komoly eladásokat érhetnének el.
Csak néhány szerviz és offline bolt is kellene, ahol az ember bemegy, a kezébe fog egy Mi5-öt és elgondolkozik rajta, hogy mi a francnak adott annyi pénzt az Almáért, vagy a csúcs-Samuért.(#53) mjani1172
Azért a nagy kínai cégeket ne keverd a szabadalomtolvajok közé. Ezek nem Ulefone és társai.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#86973952 #50 üzenetére
Persze. A kínai piac szerintem sosem volt ennyire kiélezett. A Huawei természetes, hogy az élen áll, ha az Oppo és a Vivo eladásait nem összegezzük. Viszont az utóbbi két márkában nem látom mit esznek ott az emberek.
A Xiaomi, LeEco és a Meizu is azért éri őket nehezen utol, mert online értékesítésre rendezkedtek be és most kezdenek eszmélni.
Mondjuk erre nem megoldás, hogy kéthetente kiadnak egy telefont. -
tibcsi0407
félisten
válasz
kovbandi82 #46 üzenetére
Ez a félreértések napja.
De ez akkor is a Xiaomi szégyene, hogy a nem kis sikerű telefont ennyire elfelejti. Kicsit azt látom, hogy a "Ki ad ki több készüléket egy évben versenyt" akarják megnyerni, de közben eltávolodnak a valós support-tól. Szerintem ez hiba. Minden téren verseny van, nem csak a készülékek számában.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#86973952 #44 üzenetére
Akkor félreértettem.
Az MTK változtatott sokat már ezen a politikáján, mivel az X10-es Note 2-ről beszéltünk korábban, így arra semmi technikai akadája nincsen annak, hogy elkészüljön egy Marshmallow alapú MIUI.
Egy picsit olyan ez, mintha még azt hajtogatnánk, hogy sz*r a GPS MTK-n, pedig ez már rég nem így van.
Személy szerint én a 6-os droidban főleg a doze módot látom előrelépésnek, a többi az egyéni rendszereken, mint MIUI, EUI, stb. Nem érzékelhető, vagy már korábban is benne volt.
A drivereket valóban újra elkészítik az új Droidhoz, szerintem ez is sokat dobott a csökkenő fogyasztáson. -
tibcsi0407
félisten
Ez nem teljesen így van. A LeEco-ra (X500, X600) már tavasszal elérhető volt a Marshmallow tesztverzió, ugyanis akkor adta ki az MTK hozzá a dolgokat.
A végleges EUI pedig június végén jött ki, Marshmallow alapon. Bizony az X10 gyenge pontja, a fogyasztás is sokat csökkent.
Ha egy "újonc" cég meg tudja csinálni, akkor egy Xiaomi-nak sem kellene problémát okozzon. (csak éppen nem akarják, valahogy mintha elfelejtették volna, hogy a Note 2 mennyire népszerű volt) -
tibcsi0407
félisten
válasz
kovbandi82 #40 üzenetére
Az sajna nem az MTK hibája. Rossz Xiaomi politika.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
kovbandi82 #31 üzenetére
Biztos nem. Már minden Helio X10 telefon megkapta szinte a 6.0-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest