Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mjani1172 #53 üzenetére
Ez a horvátoknál is bejött. Nézd meg a food kínálatot, meg a polci kapacitást.
Huawei nem nagyon van rászorulva (de rosszul nem esik nekik), plusz ténylegesen multi. Ő azért komoly milliárdokat szokott átforgatni az EU piaca is.
Viszont szinte minden országban kiemelt téma a helyi multi pénzügyi stabilitása és fejlődése. Leginkább a tőzsdei szereplésre vagy az adókra gondolok.
Pl. fillérekért eladott/kiadott ingatlanok a humánerő növekedés miatt több állami hasznot jelentenek.
-
citkar
addikt
Viszont a kezeim közt van két Xiaomi, amikor megkaptam feltettem egy-egy rendes ROM-ot és azóta gond nélkül működnek. Biztosan nem vagyok extrém felhasználó, de én nyugodtan vennék egy Mi5-t ha olcsóbb lesz.
Olvasgattam a topikokat, azért cserélnek ROM-ot a legtöbben, mert szeretnek "barkácsolni", nekem az jött le, hogy a többséghez van rendes, használható ROM. -
DaWe94
senior tag
Ha szétnézel, szinte minden Xiaomi topikban ezt látod viszont erre felesleges alapozni szerintem. A dev romoknál nem kell csodálkozni, hogy ez nem megy az nem megy, bár RN2-s pályafutásom alatt azért akadt anno több, szinte tökéletes weekly dev rom is. A stable romokkal legtöbbször azért nincs probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest