- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
guriga1234 #75 üzenetére
Ooo....nem. Az IPS-bol ~800 nit is kihuzhato az AMOLED/SAMOLED-bol nem..de az igazsaghoz hozza tartozik, hogy a dierkt napfenyben valo olvashatosagot nem csak a fenyero befolyasolja.
-
Lord Sidious
senior tag
2013 marcius 24 ota az EU-n belul minden Apple termekre is ervenyes a ket ev kotelesseg (min egy ev jotalashoz egy ev gari
) annyi, hogy az elsohoz nem kell szamla csak a keszulek az IMEI-vel a masodikhoz kell a szamla. Persze ezt szeretik elhallgatni a boltok es szolgaltatok...
ja es ha szolgaltatonal vasarolsz ne oda add le a bajos Apple termeket, hanem a hivatalos viszonteladok szervizebe. Gyorsabb es korrektebb az eljaras. Ugyan ugy foggo telot kapsz, mert ok is az Apcom-tol szerzik, mint a szolgaltatok
-
-
Lord Sidious
senior tag
Sokaig hasznaltam egyszerre IPS es AMOLED panelt is, amikor meg ket harom eve szembetuno, szignifikans kulonbseg volt a ketto kozott. Manapsag mind a ketto kinotte a gyerekbetegsegeit es rengeteget fejlodott a abszolut felso kategoria kijelzo panelek tekinteteben. Eppen ezet en mar ugy vagyok vele, hogy kezbe fogva egy Samu S7-et vagy egy i6S-t nem erdekelne melyik panel lenne az altalam hasznalt eszkozbe, a lenyeg csak az lenne, hogy legyen mind a ketto jol kalibralva, oldjak meg jol az illeszteset es a gyarto a legkisebb hibara is (akar egy pixel ha az zavaro helyen van pl. kijelzo kozepe, csereljen, es ne csak tombpixeles hibara) A masik szempont nalam, hogy az eloalitasa lehetoleg a legkornyezetbaratabb modon legyen megvalosithato.
-
Lord Sidious
senior tag
Igen 5C-n, bizonyos sorozatu 5S-en es a 6-osok tobbesen a panel illesztesevel elofordulhatnak gondol az elso evben, amik kijonnek. (Igaz 6-on a 2,5D miatt van ez. Valahogy ezt rendesen egy gyarto sem tudta megoldan. Mindegyiknel van szeria, ahol eleg sok keszleket erint a panelnek ez a jellegu problemaja.) Ha Apple termeknel ilyet tapasztalsz a kijelzovel, (vagy akar egy darab pixel hibat is felfedezel, vagy egy nagyon nagyon pici fenyszivargast) vidd be az Almarium Pro-ba, az iCentre-be vagy az iStyle-ba es egy ket napon belul cserelik a keszuleket. Nekem is sajnos ez a panasz fennallt i6-on. 6X csereltek emiatt (ill 2-nel csak beleagyaraztam, mert rommakarcoltam az egyiket a masikat meg egy srac kiverte a kezembol mikorben a villamos utan futott) Szerencsere a 6. cserenel mar a szervizesek es az Apple szolgalata erezte magat kellemetlenul es felajanlottak egy rakas penznyi App Store gift cardot vagy reszleges penzvisszafizeset. Mondanom sem kell mitt valasztottam
i4S-emmel semmi baj, majdnem 5 eves, i5-om is tomeletesen elvan, iPad mini 1gen-en is harom eve full okes, iPad mimi 3-mam par honapos meg csak, de az iPad szeriaval nem szokott baj lenni. (Kiveve a sima iPad 3-mat, amit 2012-be mutattak be)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Asustor NAS
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest