Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_87
tag
válasz
Lord Sidious #71 üzenetére
Vodafone-nál vásároltam, de alapból 1 év garanciát adtak és meg 1 év spec. garanciát vásároltam az előfizetéshez (nem szoktam szurkeimportos terméket vásárolni). Párom iPad-t 2013 őszén vásároltam, melyre 1 év garanciát adtak, de én ezt (termeszetesen pénzért) megtoldottam 2 évre. Az iPad-t iStyle-ban vásároltam (Westend). Szóval amikor én vettem az Apple termékeket, akkor a szerződésben csak 12 hónap jótállás szerepelt.
Igen, cserél ha hardveres hiba. De ha elenged a ragasztó, akkor azt elég nehéz magyarázni. A legtöbb szervizes arra gondol, hogy párszor esett a telefon.
-
no more
veterán
válasz
Lord Sidious #68 üzenetére
+1
-
tom_87
tag
válasz
Lord Sidious #67 üzenetére
Az előző kommentemmel csak arra akartam ravilagitani, hogy egy termék ára és minősége nincs egyenes arányban
. Ezt is Kínában szerelik össze, alulfizetett munkások, ugyanolyan minosegbiztositasi rendszerrel, mint a többi gyártó esetében. Egyébként örömmel visszavittem volna a telefont, ha az 1 év garanciabol nem csúsztam volna ki (szerintem nevetséges, hogy csak ennyit adnak a termékekre...).
A hírhez: olyan kijelzőt fognak beszerelni amit a rendelkezésre álló beszallitok gyártanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Medence topik
- Subaru topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest