- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, de az oktatassal mindig is gond volt. Tehat ha tenyleg rendes soforoket szeretnel, akkor minimum egy par napos vezetestechnikai trening kellene (sikos palyan, etc. etc.), de a mai napig az van, hogy az oktatok feltik az autojukat, es egy intenzivebb fekezesnel is infarktust kapnak.
De mar ezeken a treningeken sem tanitjak peldaul azt, hogy ABS nelkul hogy kell fekezni, hanem pont azt mutatjak meg, hogy az ABS-t hogy kell jol hasznalni.
-
> Az adrenalin jot tesz az ebrenmaradasnak is.
Rovidtavon igen, de - legalabbis nekem - a problema az, hogy hosszu utakon elfaradok/elalmosodom, es minel jobban kell figyelni, annal inkabb. Tehat adaptiv tempomattal, kenyelmes 130-140-es tempoval gond nelkul levezetek 10 orat egy nap, de amikor csucsforgalomban, asszisztensek nelkul megyek 170-el az autopalyan belso savban, a kulso meg 90-el, esetleg esik az eso, akkor 2-3 ora utan mar faradt vagyok.
> De nekem mar baratom is meselte, hogy majdnem nekiment masnak dugoban araszolva, mert megszokta, hogy az o kocsija magatol akar allora is fekez ilyen vanszorgasnal, nem kell neki foglalkoznia vele.
Nincs ezzel semmi gond, csak nem kell olyan autot venni, ami nem tud araszolni. Nekem 7 eve automata valtos kocsim van, es biztos benaznek egy manualissal most az elso 20 percben. Megoldas: nem vezetek manualis valtos autot
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest