Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SMartin-HU
tag
Erre gyanakodott mindenki és cseréltem. Az ismeretségi körnek köszönhetően, a táp cserét is meg tudtam oldani olcsón. A második alkalom után, mivel mindenki a feszültségre gondolt, akkor is... azt mondták, hogy csere újra (sikerült is elintézni ráfizetés nélkül). A harmadik eset után, már inkább más vizekre evezek.
(Egyébként nem egyszerre ment tönkre a radeonnal, így az épületben lévő hálózatot is bemérték a kollégák
hátha találnak valamit, mert már nem volt ötlet...)Együttesen, így 5 alkalommal okozott kellemetlenséget a márka, ami nem igaz....... mert parádés, hogy 3db AMD/Radeon, CPU/GPU párral megáldott laptop is itt van a szekrényen, mert meghaltak.
Acer. Egyszerre lettek véve céges gépnek és 2-3 hónap különbséggel kimúltak. A 3db laptop összesen 9 alkalommal jártak a Csehországi, Brno-ban... ugyanis ott tudták szervizelni őket, még amikor volt garancia.
A céges kiszolgálóban Intel Xeon pörög 4 éve, 0-24. Én voltam a b@rom, hogy eddig húztam az ügyet. Csak ragaszkodtam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 49" Odyssey OLED G9 G95SC okos monitor (garis) - 5120x1440 Dual QHD - 240Hz - G-Sync
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- AOC AG276QZD2 QHD, 280 Hz OLED monitor eladó
- SAMSUNG (LS27DG702EUXEN) 4K 144HZ GAMER MONITOR UJ MODELL! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hátha találnak valamit, mert már nem volt ötlet...)