Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapo83
aktív tag
válasz
Massmurderer #34 üzenetére
Jó dolog a ram fétis csak semmi értelme. Ha megkérdezném az ilyen adottsággal rendelkezőktől hogy tudják e hogy egyáltalán mire való a RAM akkor hallanék zöldségeket. Ami a másik kérdés hogy a mennyiségnél fontosabb a minőség. A nagyokon kívül senki nem gyár vagy fejleszt saját hardvert, összevásárolnak amit találnak, tesznek rá egy romot ( néhány váratlan extrával ), egy kicsit babrálnak hogy jó legyen az AnTuTu eredmény és nekimennek a világnak.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Massmurderer #31 üzenetére
Jelenleg a flagship-ek elitjét leginkább ez a két telefon képezi, szóval nem, nem nagyon van.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
Massmurderer #31 üzenetére
Jelenleg nehéz ezeket a készülékeket lenyomni....
Az meg a másik fele hogy mivel nagyon sokat csúszik lassan nem az i7 és S8 lesz az ellenfele hanem az i8 és S9 -
fornettisuti
veterán
Elgagyizták, senki sem veszi már komolyan.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #27 üzenetére
-
-
arn
félisten
Ilyen start utan tuti remek hosszu supportja lesz
-
Csapo83
aktív tag
válasz
#16820480 #24 üzenetére
Az az érvelés sántít egy kicsit hogy azért nem csinál jobb kamerás telefont a Sony hogy ne legyen házon belüli konkurencia...
A Sony szenzorai dolgoznak pl a Samukban is és lemossák a gyári Sony telefonokat pl pont fotózásban. Azért az több mint ciki ha más jobb terméket tud lerakni az asztalra az adott modulokra építve mint maga a gyártó.A vékonyítási mániát főleg az akkura értettem, a csúszós és karcolódó felületeket meg arra hoztam fel hogy a divat milyen rossz irányba viheti el a dolgokat a használhatóságot illetően ( az S8+ pucér hátát kb akkor láttam utoljára amikor megvettem mert már tettem is tokba akkor meg mi értelme is ennek? )
Ami a Kodak és a Red kapcsolatát illeti ott is van némi sántaság a hasonlatban. A Kodak a nevet adta csak míg a Red maga fejleszti a készüléket. Persze ez még nem garancia hisz nagyon kevés az infó de az már a most látszik hogy formailag valamire ráéreztek, biztos nem fog mindenkinek tetszeni de egy nagy csoportnak biztos kelleni fog.
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #22 üzenetére
Nagyobb érzékelőhöz vastagabb telefon kell, ezt nem lehet megkerülni, így működik az optika. Máskülönben nem lehet leképezni az érzékelő teljes felületére a képet.
Csapo83: A Sony számára a megmaradt ágazatok közül a képalkotás az egyik húzó, nem fognak neki keresztbe tenni házon belül, hogy kinyírják a kompaktokat egy tényleg jó kamerás telefonnal.
Oké, a RED kamerákkal foglalkozó cég. Nézd meg a Kodakot milyen jó telefont csináltak
A vékonyításnak amúgy szerintem nem sok köze van ahhoz, hogy mennyire karcolódik a telefon, de a csúszáshoz sem nagyon. Sőt, még a sérülékenységhez sem. Nézd meg Jerry Moto Z tesztjét, a legvékonyabb telefonok egyike, mégis jobban bírja, mint sok vaskosabb társa. Az más kérdés, hogy az akku kicsi benne, de ahhoz nem kell azért 10+mm, hogy használható legyen.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
#16820480 #21 üzenetére
most nem arról van szó hogy van e értelme a holografikus kijelzőnek hanem hogy ott legalább valami innovatív dolgon munkálkodnak. Kamera fronton meg a Sony egy érthetetlen cég a szememben. A legjobb szenzorokat ők készítik de a saját telefonjaikban nagyon elvérzik a dolog. A Red egy eleve kamerákkal foglalkozó cég és lehet hogy értenek is hozzá...
Ami a vékonyítást illeti annak mi értelme van ha veszel egy 7-8mm vastag telefont de az kb hasznáhlatatlan mert vagy csúszik vagy karcolódik és egyből pakolod rá a védőtokot? Akkor legyen inkább vastagabb egy kicsit 10mm még szerintem bőven jó de legyen benne normális akku.
Nekem ez a kialakítás amit a Red csinál nagyon bejön ( remélem lesz is belőle valami )
-
válasz
#16820480 #21 üzenetére
Hát, ha RED, akkor valószínűnek tartom, hogy nem csak az fps lesz az, amiben rá tud licitálni a Sony képességeire.
Egy normális méretű és minőségű szenzor, és/vagy szoftver, és megannyi hardveres támogatottság tud szépíteni a helyzeten.
Mondjuk ez csak egy reménykedés a részemről. -
törölt tag
Holografikus kijelző? Úgy pár évvel a 3D mánia lecsengése után
Hát, majd kiderül mennyire váltja meg a világot. Moduláris kiegészítők a mostani telefonomhoz is vannak, ez nem olyan nagy újdonság. A kamera meg állandóan fejlődik a telefonokban.
A vékonyításnak van értelme szerintem, egy pontig. Azért egy vaskos telefont nem olyan egyszerű kézben tartani, én nem szeretnék újra ilyen 10-15mm-es telefonnal rohangálni, főleg nem 6" körüli képátlóval.Az üveg hátlap oké, az szerintem is marhaság, de sokan szeretik, mert csillog...
Dr. 444Hertz: Hát, nem tudom... Ott a Sony 960fps kamerája, annál mivel tudna ez többet?
-
Csapo83
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #18 üzenetére
Állítólag vannak olyanok a cégnél akik ismernek olyat aki látott profi kamerákat
Én is kiváncsian várom hogy mit raknak össze.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
#16820480 #15 üzenetére
Pl holografikus nagy felbontású kinelző, profi kamera, moduláris kiegészítők. És ami nagyon tetszik benne hogy végre nem az őrült vékonyítás a cél hanem egy használható méretű stabilan kézben tartható készülék megalkotása.
Nem vicces hogy mindenki tapsikolt hogy Samuék végre üvegre váltottak a plasztikról, aztán meg mindenki rohant plasztik meg szilikon tokot tenni a szép üveg telefonra? Néha a divat és az innováció nem csak hogy nem javít de kimondottan ront a használhatóságon. -
-
kriver
tag
Mire kiszállítják az első adagot, az Apple hozzáreszeli az iPhone 8-at, és végül övék lesz az innováció.
Illetve a kínai másolat is hamarabb kapható lesz majd, mint az eredeti EP -
jacis
nagyúr
Én nem értem mi olyan extra van ebben a telefonban amiért annyira várja mindenki.
-
Csapo83
aktív tag
De nincs is benne olyan nagy extra ami indokolna egy ilyen késést. A Red készülékénél még elnézi az ember a sok új dolog miatt de itt a kijelzőtől eltekintve semmi extra nincsen aminpedig nem saját fejlesztés és gyártás...
A gyalázatos kommunikáció a vásárlók felé meg kommentet sem nagyon érdemel...
-
Matada2.3
veterán
A hivatalos bemutató utáni specifikációk.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #8 üzenetére
Pont erről beszéltem. A rossz reklám is reklám és még ingyen is van.....
Ilyenkor az ember már dafke kiváncsi hogy mi lesz belőle. Ha minden rendben menne akkor nem is foglalkoznánk vele. Kezdem azt hinni hogy mégsem olyan hülyék ezek -
Háromszor több itt az essential hír, mint kéne.
Ennyit nem ér a telefon.
(Igaz, azzal, hogy kommentelek, azzal csak növelem a cikk olvasottságát...) -
Csapo83
aktív tag
Az ilyen botrányok csak a nagyok malmára hajtják a vizet. Aki egyszer megégeti magát egy ilyenben vagy belefut valami kínai csodába biztos hogy csak a nagyok termékeiből fog legközelebb választani. Ha egy márka már induláskor így kezd az nem túl bíztató. Persze a rossz reklám a nagy reklám. A Note 7 ha nem bukott volna nem biztos hogy ennyien várták volna mivel durrant a Samu hogy jóvátegye a dolgot. Ha nem lenne gond itt is akkor max kap egy kis cikket és kész, nagy valószínűségel egy hó ap múl a azt sem tudnánk hogy kik vagy mik voltak.
-
.Szaki.
addikt
Jó lenne tudni valamit a specifikációkról, mert szerintem iszonyat szép, ezt a formát az Apple-nek kellett volna megalkotnia, szerintem gyönyörű. Kár, hogy előreláthatólag nem lesz belőle semmi. Láttunk már ilyet, hogy előrendelhető a telefon, de a készülék azóta is úton van....
-
hemaka
nagyúr
Akkora nagy hype van itt erre a mobilra, csak nem ertem mire fel.
-
atike
nagyúr
Az egy dolog, hogy valami érdemi infó jöhetne - de jobb lenne ha e helyett "csak úgy" végre elkezdenék valójában is értékesíteni. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz....
-
Crafter32
őstag
Nem teljesen mindegy lesz-e vagy sem? Nem értem ezt a felhajtást. Mintha vmi korszakalkotó új mobil lenne. Az I7 - S8 párost úgysem tolják le trónról, csak egy újabb tömeg lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BestBuy online áruházában tűnt fel a késlekedő Essential Phone kártyafüggetlen és szolgáltatói verziója, a szállítás viszont még mindig nem konkrét.
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Zyxel NAS326
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest