Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csapo83
aktív tag
válasz
#16820480 #24 üzenetére
Az az érvelés sántít egy kicsit hogy azért nem csinál jobb kamerás telefont a Sony hogy ne legyen házon belüli konkurencia...
A Sony szenzorai dolgoznak pl a Samukban is és lemossák a gyári Sony telefonokat pl pont fotózásban. Azért az több mint ciki ha más jobb terméket tud lerakni az asztalra az adott modulokra építve mint maga a gyártó.A vékonyítási mániát főleg az akkura értettem, a csúszós és karcolódó felületeket meg arra hoztam fel hogy a divat milyen rossz irányba viheti el a dolgokat a használhatóságot illetően ( az S8+ pucér hátát kb akkor láttam utoljára amikor megvettem mert már tettem is tokba akkor meg mi értelme is ennek? )
Ami a Kodak és a Red kapcsolatát illeti ott is van némi sántaság a hasonlatban. A Kodak a nevet adta csak míg a Red maga fejleszti a készüléket. Persze ez még nem garancia hisz nagyon kevés az infó de az már a most látszik hogy formailag valamire ráéreztek, biztos nem fog mindenkinek tetszeni de egy nagy csoportnak biztos kelleni fog.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
#16820480 #21 üzenetére
most nem arról van szó hogy van e értelme a holografikus kijelzőnek hanem hogy ott legalább valami innovatív dolgon munkálkodnak. Kamera fronton meg a Sony egy érthetetlen cég a szememben. A legjobb szenzorokat ők készítik de a saját telefonjaikban nagyon elvérzik a dolog. A Red egy eleve kamerákkal foglalkozó cég és lehet hogy értenek is hozzá...
Ami a vékonyítást illeti annak mi értelme van ha veszel egy 7-8mm vastag telefont de az kb hasznáhlatatlan mert vagy csúszik vagy karcolódik és egyből pakolod rá a védőtokot? Akkor legyen inkább vastagabb egy kicsit 10mm még szerintem bőven jó de legyen benne normális akku.
Nekem ez a kialakítás amit a Red csinál nagyon bejön ( remélem lesz is belőle valami )
-
válasz
#16820480 #21 üzenetére
Hát, ha RED, akkor valószínűnek tartom, hogy nem csak az fps lesz az, amiben rá tud licitálni a Sony képességeire.
Egy normális méretű és minőségű szenzor, és/vagy szoftver, és megannyi hardveres támogatottság tud szépíteni a helyzeten.
Mondjuk ez csak egy reménykedés a részemről. -
Csapo83
aktív tag
válasz
#16820480 #15 üzenetére
Pl holografikus nagy felbontású kinelző, profi kamera, moduláris kiegészítők. És ami nagyon tetszik benne hogy végre nem az őrült vékonyítás a cél hanem egy használható méretű stabilan kézben tartható készülék megalkotása.
Nem vicces hogy mindenki tapsikolt hogy Samuék végre üvegre váltottak a plasztikról, aztán meg mindenki rohant plasztik meg szilikon tokot tenni a szép üveg telefonra? Néha a divat és az innováció nem csak hogy nem javít de kimondottan ront a használhatóságon. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BestBuy online áruházában tűnt fel a késlekedő Essential Phone kártyafüggetlen és szolgáltatói verziója, a szállítás viszont még mindig nem konkrét.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest