- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
A HPC-piacot pedig már egy ideje érdekli az egységes címtér. Micsoda meglepetés, hogy a Maxwell az ARMv8-cal pont támogatja ezt.
Ehhez is pacsizni kell tobbekkel, legalabbis azt gondolnam, hogy pcie kartya es hozza drivernel eggyel komolyabb egyuttmukodes kell ahhoz, hogy a node-okban nv apu legyen. Mert gondolom nem fognak alaplapot gyartani, mert akkor ugyanott vannak, mint a mikroszervereknel. Es meg mindig kerdes, hogy hogyan lesz megfelelo sebesseg. Persze itt konnyen raknak ossze custom konfigot.
-
lenox
veterán
Ez megvan egyebkent?
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-how-the-crew-was-ported-to-playstation-4
Amugy az uj konzolok teljesitmenyet pc-n egyelore sokkal konnyebb dgpu-val elerni, mint apuval, vagy akkor be kell vetni valami hasonlo bandwidth novelo trukkot, mint amit a sony vagy az ms csinaltatott az amd-vel, pl. amit az intel csinalt a gt3e eseteben az akar jo is lehet, de mindenesetre sima apu nem lesz eleg hsa ide vagy oda. Bar tudom, az elmeleti szakemberek szerint a unified address space az mindent megold.
A szerverek alatt mit ertesz pontosan, mikroszervert? Vagy a sok utas szervereket? Mert arra azert kivancsi lennek, hogy honnan huzna elo az nv pl. egy 4-8 utas szervert, amin virtualizaltan lehet a gpu feature-oket elerni. Mert amugy igeny ilyenre lenne nem? Illetve a masik a nagy clusterek, de oda meg gondolnam pont jo a pcie kartya. Olyannyira, hogy pl. a k20 is csak pcie 2.0-t tud, 3.0-t nem, vagyis fele olyan gyors a pcie transfer mint lehetne. -
lenox
veterán
Ennel azert komolyabb valaszt varnek. Konzolban magatol nem lesz penz, valakinek fejlesztenie is kell, tehat pl. Nintendoval tudnak osszeallni, magukban eselytelenek. Tabletben nagy a verseny, szerintem kis eselyuk van, penzt szerintem az Apple, Samsung, Asus keres, utobbitol most kerultek ki, masik kettonel eselytelenek. Mobil/desktop gondolom nem ismered a pletykat, hogy as ios-t esetleg feljebb is vinne az apple, szerintem ennyi lehetoseg van, ha ott oket valasztanak, erre sem fogadnek. Workstation/servernel a sajat k20/k10 megveresehez teljes gepet kellene szallitaniuk, amit szerintem nem tudnak.
-
lenox
veterán
Felreertettel, teljesen ertheto, hogy ez egy platform. De milyen? Konzol, tablet, mobil, desktop, workstation, server? Egyikben sem latom, hogy mitol tudna az nvidia egy nagy teljesitmenyu apuval villantani. Mert konzolban nem a hw a biznisz, tabletben kis fogyasztas kell szuper energiahatekonysaggal, mobil es desktop az vagy x86 vagy apple, workstation es serverhez egy apu magaban keves.
Amugy meg az Intel eleg jol keveri a lapokat, en rajuk fogadok hosszu tavon (mar egy ideje).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest