Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsillio
addikt
Pörög a topic...
Akku ügyben esetleg nem tud segíteni valaki? -
korcsillio
addikt
Üdv.
Note 2-vel használja valaki? -
Csabyka92
csendes tag
Ennyit megérne...
Kérdésem, hogy Runkeeper vagy Endomondo alkalmazással működik-e, van-e bármiféle plugin hozzájuk?
Futás közben hasznos lenne... -
W_
csendes tag
válasz
babosmiki
üzenetére
Igen, letöltöttem, fel van telepítve, de már a párosításnál nem találja meg a Liveview-t... minden más eszközt lát bluetooth-on keresztül, de ezt nem.

Egy Xperia-val kipróbáltuk a Liveview-t, azzal egyből ment, ugyanaz a Samsunggal - semmi eredmény. Nem értem, hogy bluetooth szinten hogy nem látja... -
W_
csendes tag
Szevasztok,
Samsung Galaxy 3-mal használja valaki? Egy haveromnál láttam, nagyon megtetszett, de nem sikerült megkerestetni a telefonnal a Liveview-t. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond?
-
babosmiki
addikt
Én is frissítettem, gyors a csatlakozás!

-
BalanceR
addikt
Frissítettem a telót 2.2re, mostmár a gyári zenelejátszó-vezérlés is megy, és ha megszakad a kapcsolat, azonnal újracsatlakozik...
Királyság...
(Még mindig keresem a Weather Plugint, ha valakinek megvan, szóljon!
) -
GALARDO
addikt
Pofás.

-
pitterr
tag
Frissült a Liveview app is a Marketen.
Másik fontos újítás, hogy 30 plugint lehet mostantól telepíteni.

Most már csak pluginek kellenének.
-
BalanceR
addikt
Fel is ment, de eddig nem vettem észre változást...
(Talán, mintha gyorsabban csatlakozna...) -
pitterr
tag
A weather plugint ezért nem találod: ,,This app is unfortunately no longer available on the Android market." - bár lehet te is rájöttél már erre.
A viewfinder elvileg fent kéne hogy legyen, de angol marketen se dobja fel nekem.Anyway, KIJÖTT A JANUÁRI LIVEVIEW UPDATE. Seusban végre a liveview is szerepel, mint frissíthető eszköz. Feltettem a frissítést és egy javított hibát máris villantott a kicsike. Történetesen amikor bekapcsoltam, mindig meg kellett nyomnom a jobb gombot a csatlakozáshoz, akár többször is, mert magától eszébe nem jutott volna összepárosodni a telefonnal. Most viszont amikor bekapcsolom pár másodperc múlva már csatlakozott is, magától (!).
Szal eddig zsír. -
pitterr
tag
Én meg vmi bevásárlólista app-ról olvastam amerikai blogokon, de baromira nem találom a marketen. Sajnos a nevére sem emlékszem, vmi OI volt benne az biztos. Nem értem, hogy már miért van a Liveview-s appeknél is az, mint minden egyébbel, hogy nem listázódnak Mon normálisan. Majd berakom az angol simem és azzal ránézek, mert általában ami a magyar marketen nincs, az az angolon elérhető (pl fizetős appok is of course).
BTW elvileg kijött január 17-én egy frissítés! Persze a SEUSban továbbra sincs benne a Liveview. A Sony Ericsson meg mélyen kussol, hogy ez tényleg az a bizonyos január frissítés lenne-e. Sajnos mintha vmi alpha tesztet nyomnának élesben, mert baromi sok ember arról számolt be, hogy update failed-el végződött a frissítésük ezzel az új verzióval, így én meg sem merem próbálni egyelőre. Most a decemberi update fut nekem, de jól jönne végre 1 javított verzió.
-
BalanceR
addikt
Van 2 plugin, amit sehol nem találok, esetleg valaki meg tudná velem osztani?
Mindkettő ingyenes, de a marketen egyszerűen nem találom:Weather plugin - időjárásjelző
Viewfinder plugin - kamertavezérlőElőre is köszi

-
pitterr
tag
Na én is felfrissítettem az LV-mat. Vicces, hogy a SEUS első oldalán ott van, hogyha a LV-t akarod frissíteni akkor csak az első 2 pontot csináld végig, viszont tovább lépve a listában nincs benne az LV, mint kiválasztható frissítendő eszköz. Oké, kiválasztottam hát találomra az X10-et. Ok. Utána mondja húzza ki majd dugja be az usb kábelt és nyomja a vissza gombot. (?) Gondoltam magamban ezen melyik a vissza gomb... Nem nyomtam végül semmit, felismerte azonnal, hogy LV és csinálta is a frissítést.
Eddig annyit vettem észre, h pl bekapcsolás után azonnal próbál csatlakozni a mobilhoz, ami pozitívum. A múlt héten frissült a Liveview app a marketen, ma pedig a Liveware app is, remélem ez a 3-as frissítés végre kicsit javít a minőségen. Meg ugye elvileg még jön a januárban érkező LV frissítés is.
-
pitterr
tag
Hát mondjuk 8-9 éve még a nokia 6230-amnak volt 128x128-as kijelzője és igencsak az volt az egyik legcoolabb teló akkoriban.
,,A headsetre valóban nem gondoltam, bár szermély szerint irtózom a fülük mellett lógó valamibe "fontoskodó" emberektől" - nem mindenki fontoskodó aki ilyet használ, pláne manapság amikor szaré-hugyé vannak ingyen beszélek a családdal csomagok, meg ingyen beszélek minenkivel flották, és mondjuk baromira nem lenne kényelmes 20-60percig a kezedben tartani a telefont. Gondolom akkor ha bluetooth-os headsetet használó embert látsz, egyenesen menekülsz.
De ez már baromira offtopik.
-
pitterr
tag
Pontosan, napközben általában vezetékes headsettel mozgok a városban és főleg télen, tetőtől talpig ruhában nagyon kényelmes úgy telefonálni, hogy az óráról indítom és zárom a hívást. A Weather azért hasznos, mert mutatja a pillanatnyi hőmérsékletet ott, ahol éppen vagy. A Where am I, az jeleneg mint ahogy mondtam is elég gagyi, de van benne potenciál, főleg ha gyorsabb lenne, meg úgy mutatná a térképet, ahogy az eredeti Maps is.
-
LouiS22
veterán
-
pitterr
tag
Hát figy, amit leginkább használok az a
-Contactcall (amivel lehet hívást indítani),
-a Gmail,
-a Mode (amivel lehet állítani a hívás hangerejétől kezdve a média hangokig mindent),
-ezen kívül a PowerAMP-t raktam fel, de az nem létszükség,
-a Where am I (hol vagy google mapsen) szintén hasznos (lenne)-de egyelőre elég gagyi
a kép amit mutat,
-az Weathe-ridőjárás szintén jó-de nem létszükség,
-a Calendar szintén jó, mert az alapot nekem nem is hozza be, csak rezeg és ott van fölötte az x, nem értem, hogyha nem használom a stock androidos naptárt (nem írok bele semmit) attól mi a francért nem tudja megmutatni hanyadika van adott napon stb.
Na és itt ért a 6-os korlát, mert ez már alapból 7. És ugye még jöhetnek újabbak is, jobbak is stb stb.
Szal nekem ez erős korlát, hogy csak 6 lehet. Mert lehet, hogy mondjuk én 10et akarok használni mondjuk a jövőben, amiből van olyan 4 mondjuk amit csak havonta egyszer használnék, de arra pont azért és pont akkor lenne szükségem.
Bízzunk a firmware frissítésben. -
pitterr
tag
Te tapasztaltad a procizabáló hibát? Tegnap volt, hogy maxon kezdte csavarni a procit s hiába állítottam le minden plugint a task managerben, hiába kapcsolatom ki a bluetooth-t csak a reboot segített. Szerinted ez LV hiba lehet, vagy vmelyik plugin okozhatja? A másik, tegnap fogadott, amikor felraktam a 7. plugint, hogy hohó, csak 6-ot lehet. Remélem ez csak vmi vicc, mert 6 az nem elég. Állítólag eddig akármennyit engedett, de elvileg frissült a Marketen a Liveview-s app és azóta csak 6-ot enged. Erről tudsz vmit?
-
LouiS22
veterán
Dehogy. Ez valszeg valami noname frissítés. De SE-ből kinézek bármit.
Le kell szedni a legfrissebb Sony updatert. LV kikapcs, majd USB-re rá. Két gombot egyszerre nyomva tartva átvált DFU módba. USB fel fogja ismerni, lesz hozzá driver. Utána X10 mini frissítést választani, és követni az utasításokat. Kb. 0,2 megát fog leszedni.
Mondjuk sok változást nem vettem észre, de nekem alapvetően jól muzsikál a Desire-ral, BT szakadás előfordul ugyan, de még nem jöttem rá, hogy mi váltja ki.
-
DarkByte
addikt
Hihetetlen hogy Te mindenütt ott vagy

Egyébként akkor legyen két hét. Az még mindig bazisok az alig egy naphoz képest.---
Egyébként a tesztben írják hogy marha könnyen reset-elhető véletlenül az óra és mivel az időt a telefontól szedi, ha a telefon lemerül és kikapcsol és ekkor történik meg a "baleset" akkor még az időt sem tudja mutatni. Az SE egyértelműen megmondta hogy firmware sem lesz rajta cserélhető, szóval ez ennél jobb már nem lesz. Kár érte, pedig potenciál lenne benne.
-
DarkByte
addikt
Az Engadget tesztje alapján az egy nap készenléti idő és a bug-osság miatt sajnos halva született ötletnek tűnik: [link]
Én most inkább gondolkodom a régi monokróm Bluetooth karórákon, OpenWatch-al sok mindent meg lehet velük csinálni Android alatt (XDA szoftver) és a készenlét is ismerősöm szerint közel 1 hónap(!): [link]
-
pitterr
tag
Megjött a kicsike. Most a töltőn pihen. Már alig várom, hogy kipróbáljam.
-
Gólya.
tag
Valaki használja más típusú telóval (pl. HTC)? Tényleg gyakran szakad? Mennyit bír az aksija?
-
LouiS22
veterán
Dilemmában vagyok, de úgy döntöttem, leírom - aztán majd ti eldöntitek, hogy helyesen cselekedtem-e.
Tegnap este kaptam egy privit. Ez eddig jó. Az már kevésbé, hogy az illető úgy gondolta, hogy én vagyok a személyes teszt- és ügyfélszolgálata. Helyesírási és tárgyi tévedésektől hemzsegő üzenetében (volt vagy fél oldal) mindenféle tesztek végrehajtására kért (mondhatni: utasított), a levelét az "egyenlőre (sic!) ennyi" frázissal zárta, és pofátlanul megadott egy email-címet, hogy a válaszokat oda írjam meg neki!
Innen üzenem neki: nem fog választ kapni!
PS: a levél stílusából az újgazdag, kopasz, BMW-s honfitárs képe rajzolódott ki...
-
Mac!
aktív tag
Én is elégedett vagyok vele. Amire vette, arra tökéletes. Akku bírhatna tovább, de mié nem...
Illetve csuklópánttal használva ki kell szedni a töltéshez, ami nem túl jó megoldás, mert félek kikophat. De ennyi. Pluginekből csak a telefonkönyveset tettem fel, ami szerintem jól kiegészíti a funkcióit. Csináltam a gyakran hívott kontaktokból egy csoportot, amit alapnak állítottam be a progijában. Így már egyszerűen tudok hívást kezdeményezni is telefon előszedése nélkül. Remek kütyü. -
pitterr
tag
Jöttek ki hozzá új pluginok? Valamint több külföldi oldalon említettek szoftver illetve firmware frissítést, melyik jött hozzá? Tehát a marketes program frissült csak, vagy magára a ketyerére is van újabb szoft?
-
herdsman83
tag
-
LouiS22
veterán
Na, ez jó hír, reméljük, hogy addig nem dől be a forint-euro árfolyam, de ha tényleg ennyi lesz, akkor a jó ár!
Egyébként megindult a plugin áradat. Ma reggelre elkészült a HTC zenelejátszóját támogató plugin, az imént pedig egy időjárás plugint töltöttem le.
A most meglévő gmail plugin viszont akkuzabáló, bugos is, úgyhogy le is szedtem.
Ja, azt nem tudom, hogy korábban írtam-e: a töltője sajnos egybeöntött microusb-s (tehát nem a széthúzhatom és akár kábelként is használhatom) változat. Ez szerintem negatívum, de ez van.
-
Mac!
aktív tag
Most beszéltem velük, és sajnos csak előrendelést tudnak felvenni, készleten nincs...

Azt ígérték, hogy december elején érkező szállítmányból talán még jut nekem is. Reménykedjünk...
Az érdeklődés állítólag nagyon nagy, így akik a piacképességét kérdőjelezték meg, azok nagyon mellé lőttek. -
Mac!
aktív tag
Először is köszi a tapasztalatokat! Kicsit bugos, de legalább működik a zenelejátszó vezérlése is... Ezért én is beruházok egyre.
Abban viszont tévedsz, hogy mikor és mennyiért lesz elérhető itthon, ami egyben jó hír az ilyen kütyüre vágyakozóknak is. ITT 16 900 Ft mindenestül.
-
LouiS22
veterán
Egyelőre nem nagyon értem a program logikáját: az üzeneteket szépen kezeli, amint megjön a telefonra, már továbbítódik is.
Kipróbáltam a zeneléptetést: stock android playerrel működik!!! A számcímek, előadók is átjönnek.
Egyetlen hátrány: ez a stock player, de ha ez az ára, hogy működjön, lemondok a HTC playerről, ha meg kell, azt is tudom használni

-
LouiS22
veterán
Milyen hibák?
Nekem Desire-om van, DHD ROM-mal, többen is használják így, a zeneléptetésre megoldás a gyári (Android) zenelejátszó használata (nekem is gyanús volt, hogy a Sense miatt hülyéskedik a HTC-ken). Külföldi fórumokon is megy a sírás, reméljük, hogy a SE minél előbb lép valamit: vagy forráskód kiadása, vagy a LiveView app frissítése javít a helyzeten.
-
LouiS22
veterán
válasz
babosmiki
üzenetére
62 euro volt szállítással Németországból, a www.getgoods.de oldalról rendeltem. Kedden adták fel, csütörtökön itt volt, csak egy sajnálatos adminisztrációs hiba miatt nem kaptam volna meg, ha nem kezdek vad telefonálgatásba. De le a kalappal a Magyar Posta néhány tényleg dolgozni akaró munkatársa előtt: elmehettem a depóba (ahová egyébként szerintem nem is nagyon mehetne civil), és ott átvehettem. Valamiért összekeveredett az ideiglenes és az állandó lakcímem irányítószáma, és emiatt a csomag ment volna vissza Németországba.
-
LouiS22
veterán
Megérkezett a kütyü. Egyelőre vegyesek a benyomások. Párosodás többször bontott, aztán újra összeállt. A hívásazonosítás kiválóan működik, az üzeneteket is meg lehet nézni, de pl. hiába törlöm őket, megmaradnak a memóriában. Erőteljes a gyanúm, hogy szoftveres szempontból nagygenerálra szorul az eszköz (egészen biztosan nem hardveres problémák).
A csuklópánt rendesen meg van csinálva, kényelmes is, ami pedig a méretet illeti, egyáltalán nem nagy (mondhatnám,hogy kisebb - magasságra is - mint a mostani a karórám).
-
waverider
senior tag
olcsó? 139 font a SE x10 mini, emellett a 49 fontos ár méregdrága sztem!

-
Zozicsek
tag
Naja, csak kérdés, hogy ha Németo-ból jött a készülék (foglalkoztat engem is a gondolat) akkor itthon garanciális-e. Tudom, nem kell az ördögöt a falra festeni, de az, hogy az ember paranoiás, nem jelenti, hogy nem üldözik.
(#10) LouiS22 Tesztet, véleményt, ilyesmit lécci, mihelyt megjön. Főleg a csuklópántos megoldás érdekel, hogy mennyire barominagy az egész úgy használva.
-
neorow1
aktív tag
Ez más Androidos telókkal is működhet? (LG GT540 2.1)
-
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Látod, akkor add el a BT headsetet, vegyél egy Live View-t, és máris van egy távvezérlőd, és vezetékes fülesen meg hallgatod a zenét. (vagy SE minőségi headseten)
Így a számváltás és a minőségi zene is adott lesz.
...és mindehhez nem kell elővenned a telefont a zsebedből.
-
LouiS22
veterán
A Westend SE márkaboltja szerint talán karácsonyra, de csak ha valamelyik disztribútor bevállalja.
Viszont ismerve a magyar árazási viszonyokat és profitéhséget, 30 ezerre tippelném így látatlanban.
SZVSZ ha nagyon akarsz, akkor rendeld meg Németországból. Szállítással együtt 18 ezer.
-
Szabesz
őstag
Nálunk is kapható lesz btw? Egyelőre még netes áruházakban sem látom.
-
LEFTHORSE1
őstag
Félmegoldásként megvettem az MW600 BT sztereó fülest a minihez, elég jól kézre áll meg tényleg hosszú üzemidő (9 óra non stop zene) de nem jó a hangminőség, olyan gyér, és androiddal párositva minden gombnyomást csak 1 sec utánn reagál le, ja és a zene adatait sem meg a hívó fél nevét sem írja ki, viszont egy W995-el piszok jól együt müködik, minden megjelenik a kijelzőjén de itt is a hangzás messze van pl a HBH DS220 BT fülesétől
-
hdavid1
aktív tag
Vajon ebben kapacitív kijelző van?

-
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Nézd, próbálkozásnak nem rossz.
Írj, vagy irass egy olyan appot, ami csak ezt engedi, azaz a zeneszoftver futásakor a SE zárt OS-hez hasonlóan teljes értékűen használható legyen a számváltás.Majd terjeszd elő a SE-nak, hátha megveszik.
Egyébként én is sokat használom ezt a SE sajátosságot, hiányzott is a Vivaz-nál, meg Android alatt is fog.Ejnye-ejnye Google! Ez belekerülhetett volna az alap android-ba...

-
plus44
veterán
Óh hát én lazán nem értem mire való ez a túlméretezett csipogó...
-
LouiS22
veterán
A cikk kicsit pontatlan: valóban 42 euro Németországban, de ehhez hozzájön 20 euro szállítási költség... Tudom, mert most jött a visszaigazoló levél arról, hogy a csomag már a DHL-nél van

-
LEFTHORSE1
őstag
Pedig az android tudja a hangerő gombos számváltást, mert pl az X10 minire töltöttem le olyan zenelejátszót (astro player beta) amelyben egy halom beállitás után működött, de csak akkor ha a kijelző nem volt lezárva, lezárt kijelzőre ki lehetett tenni gesture zenevezérlést, de az nekem nem sokat ért mert a zsebemen át, teló előhalászás nélkül akarok számot váltani, sajnos rettenetesen bugos volt, így deinstaláltam
Ezzel csak rá szerettem volna világítani arra , hogy ezt a funkciót nem akarják beletenni, ugyanígy a kamera beállitásokat sem mert nagyon jól tudják hogy ezzel megalkotnák a közel tökéletes mobilt, mindig is ezen lovagoltak, a zenén meg a kamerán -
joey04
titán
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
hogy az X10 csalåd mièrt nem tud szåmot våltani a hangerö gombok hosszannyomåsåval.. Hogy meg kelljen venni ezt
+1, sajnos így van
-
válasz
HardSanyeee
üzenetére
...hát igen, akinek az a gyönyörű W960i-je van...
Sajnos ez a funkció megmaradt a UIQ és SE OS felület privilégiumának.
Symbian^1 (S60v5) Satio, Vivaz, Vivaz Pro - nem elérhető a funkció
Android: X10, mini, mini pro és X8 - szintén nem érhető el
Windows Mobile esetében abszolút nem emlékszem, X1, X2 és Aspen tulajokon a sor, hogy megnézzék...
-
House M.D
tag
érdekes

-
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
A lezárt billentyűzetnél, hangerő gombokkal történő zeneszám váltás mindig is saját specifikációja volt a SE-nak.
Ez már az "igazi" Symbiannál (Vivaz, Vivaz Pro, Satio) sem működött, Androidnál sem.
Nem emlékszem pontosan, de mintha a Symbian UIQ-nál ment, de ami a lényeg a SE teljesen saját oprendszerén (SE OS) minden gond nélkül megy.Az tény, hogy nagyon jó lett volna, ha sikerül implementálni ezt a Sony Ericsson sajátosságot az okos platformokba, de ez van.
Ez nem feltétlen a szlogen hibája, csupán az igényeké. Nem is emlékszem, hogy sokan hiányolták volna mondjuk az LG, Samsung, Nokia, hTC, Apple, Motorola (...) tulajok ezt a funkciót.
Ha kiábrándulsz, akkor nem is lesz e téren hova beleszeretned.
Egyszerűen el kell fogadni, hogy ez a SE speciális megoldás csak a nem okos SE modellek esetében lesz elérhető. Ennyi.Egyébként nem csak a LiveView-val lehet megoldani a számváltást. Symbianos (Satio Fastport) és Androidos platformon is van megoldás a távirányítós vezetékes számváltásra.
A most piacrakerült kütyü "csupán" ezt is magában foglalja...

-
Destr4ct
aktív tag
Ha van / lesz hozzá elérhető API, akkor bármit lehet majd vele vezérelni szerintem. Akár a kamerát is.
-
LEFTHORSE1
őstag
Oò most mår èrtem hogy az X10 csalåd mièrt nem tud szåmot våltani a hangerö gombok hosszannyomåsåval.. Hogy meg kelljen venni ezt, a többi funkciòja szåmomra teljesen fölöslegesek, mèg ha a kameråt lehetne tåvirånyitani, no akkor egy èrtelmes kütyü lehetne. Koråbban mikor bevettem a make belive szlogenjüket akkor mèg szimpatizåltam vele, most mår Android ès SE kiåbråndult vagyok.
-
puszta123
tag
...és ha stand by módban analóg órát is imitál, akkor kell egy ilyen

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Zeneléptetés akkor most megy nálad?