- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Sajnos ezeknek az óráknak a használhatóságát nagyon lenyomja a rövid üzemidő. Akkor fognak elterjedni, ha legalább 1 hétig fogják átlagban bírni.
-
-
atike
nagyúr
399 + áfa + haszon + 10% + a fenetudjamégmi mire ideér...
Király...
-
Pystyke
tag
22 000-ért vettem egy bontatlan Alcatel Watch-ot...
És mindenki azzal jön, hogy milyen k..a jól néz ki...
Pedig csak a gumiszíjas verzió...
Amire nekem kell, arra jó...
Csak a pay-pal os fizetést hiányolom... -
blueMerle
veterán
válasz
#32839680 #20 üzenetére
Hagyd, egymásra találtak a főtroll mesterrel
Nem rossz, de 28 dodóért rendeltem egy szerintem igencsak kurvajó és mutatós okosórát Aliról, ami nem mellesleg telefon is egyben (ez opcionális, lehet csak connected cuccként is használni). Kibír 2-3 napot röhögve. Igaz nem Android fut rajta de ettől még minden olyan funkciót támogat, amire nekem szükségem van egy okosórán. Szóval no, akinek ez a Huawei sok, annak van alternatív lehetőség
-
CB
senior tag
Jók ezek az okosórák, de egyelőre csak a felnőttek játékának tartom őket.
Majd ha nem kell naponta tölteni, hanem kibírnak legalább egy hetet, akkor elgondolkozok egy ilyen játékon.
A Pebble e-ink kijelzős órája talán többet bír, és az oprendszer is elég mókás. -
Gábor-KJ
őstag
válasz
Sebestyen01 #2 üzenetére
Aha ja - ameddig nem láttad ezt:
-
Kékes525
félisten
Szaporodnak, mint eső után a gombák. Nekem egyik sem tetszik, az igazi óra sokkal szebb. Ráadásul funkciókban szinte mindegyik ugyanazt tudja, lényegesen több funkciót kellene beletenni. Így csak az ár és a kinézet alapján dönthetünk.
-
komistvan
tag
válasz
Sebestyen01 #6 üzenetére
A harmadik legnagyobb mobil gyártóról beszélsz és nem hiszem hogy múlt évben alapították volna a céget, egyébként valóban elég húzós az ára ennyit nem ér szinte p8 áron adják szóval e e.
-
Fejvadi
nagyúr
Túlárazott.
-
Vanka
tag
Én ezt rendeltem ,szerintem nem csúnyább,kicsit olcsóbb.
-
darkpower
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #6 üzenetére
Meg azt is,h hol tartanak... Ők is azt képzelik be maguknak,h prémium gyártók, mint a Htc.
Hamarosan itt is jön a pofára esés szerintem -
joey04
titán
a huawei kicsit elszállt magától mostanában.
-
etohun
aktív tag
Nem népterméknek lett szánva. (kishazánkban)De ha belegondolunk, szívesebbenen cseréli le egy üzletember akár a svájci óráját erre mint egyre az otrombábbak közül, ha úgy dönt, neki okosórára van szüksége.
-
VIBO
őstag
Kéne...de az ára még nagyon el van szállva szvsz. Ellenben ez az első okosóra ami tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az MWC-n leleplezett okosóra már előrendelhető Európában is, de Magyarországról még sajnos nem vásárolható meg.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest