- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Hát figyelj... én nem mentek le 36 verziót semmiből... ha mégis többféle kell, akkor van erre megoldás libre -ben. Vagy ha text -ben szerkesztem magát a szöveget (igen, mert én így szeretem...
) akkor meg git -be tolom ha több változat is kell... no de mindegy. Nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy nem kell 36 fájlba menteni és kész. Soha nem volt gondom ebből.
Őszintén, a Google elől mit szeretnél elrejteni?
Általában mindent. Ha nem magamnak csinálok valamit, akkor leszarom mivel készül. Ha valakinek az a perverziója hogy ilyen online szarba rakjam, akkor oda rakom... de én saját cuccot nem szoktam. És nem csak a biztonság miatt, hanem mert nekem meg pont kényelmetlen, hogy még a helyesírás ellenőrző is egy rakás fos benne, meg hogy időnként "beakad" gépelés közben. Én viszonylag gyorsan gépelek, ezért engem az ilyesmi zavar. Meg az a sok faszság ami a normális szerkesztési művelet helyett. Pl van egy ilyen eszköz gdocs -ban, amivel kimazsoláz nekem a netről a doksi alapján dolgokat.... Hát a k... a... -át. Tudod mit jelent ez? Egy másodperc alatt dob listát a doksi alapján, tehát már gépelés közben úgy végigellenőrzi neked, hogy azt is tudja hányszor vakartad meg a seggedet szerkesztés közben....
Lehet hogy valakit ez nem zavar, de engem pl nagyon. Így saját anyagot nem rakok semmilyen webes szarba. De ha ez nem is lenne gond, a funkciószegénység akkor is az, meg a lassú működés, és a gépzabáló javascript -es szarok amik összetartják ezt a cuccot.
-
petipetya
nagyúr
A fene essen már bele ebbe az 5 perces szerkesztésbe...
Köszi.
Igazából a gondom teljesen más volt egy teljesen más oprendszer alatt, amit hosszú lenne elmondani. A lényeg, hogy te adtad az ötletet a jobb egér klikkel ahhoz, hogyan tegyem a rendszer részévé a Chrome-ban telepített alkalmazásokat:
Az új ablakban való megnyitás nem szerepelt a terveim között, de akkor már beállítottam ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mercedes topic
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest