- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
attila9988 #24 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom hogy összevetve egy OpenOffice/LibreOffice-al (de akár lehet a Lotus Office is, azt is próbáltam) a Google Docs jön felfelé mint a tavalyvíz. Már most sokkal szívesebben dolgozok GDocs-ban ha valamit össze kell rakni mint LibreOffice-ban. És nem csak magán célra, gyakran céges anyagokat is összedobálunk benne. Ha hivatalos anyagban megy tovább akkor utána már egy MS Office-al nyeri el végleges formáját, viszont amíg piszkozat és copy-paste fázisban van az egész addig szerintem nagyon meggyorsítják a dolgokat ezek a webes kollaboratív eszközök. Elég sok doksit csinálunk például mindstorm szakaszban ahová nem is kell hogy profi formája legyen a szövegnek, viszont a közös szerkeszthetőség óriási előny.
A Drive-nak is megvan a helye, van a kollégákkal egy adott projekthez munkamappád, bármit behuzigálsz és minden ott van egy helyen, nem kell tökölni email küldéssel, jaj most hajlandó-e átküldeni a Skype, uhh most a gépemen a harminchat lementett változatból melyiket is kell elküldenem. Ott a sync kliens a gépen, teszi a dolgát, mindenki ugyanazt látja. Út közben nincs az hogy jaj ott hagytam a másik gépen. Akár a mobilomon, tablet-emen meg tudom nézni, sőt ha nagyon-nagyon akarom még módosítani és kommentelni is tudok hozzá. Nyilván nem így fogom megírni a 300 oldalas specifikációt de a lehetőség adott.
Azt aláírom hogy az asztali MSOffice-t még jó darabig nem lehet kiváltani, főleg hogy partnerek előszeretettel küldenek mindent ósdi Office formátumokban (a kedvencem amikor screenshot-ok jönnek Word doksiba másolgatva). De azért azt is látni kell hogy ezeknek a webes cumóknak is egyre nagyobb a létjogosultsága.
Jöhet a kedvenc vesszőparipa hogy mennyire lehet ezekben megbízni. Őszintén, a Google elől mit szeretnél elrejteni?
Ha nem is tárolod online ezeket a dolgokat, a hozzávaló dolgok 90%-át náluk keresed meg. Oké, biztos van egy csomó ember aki már csuklóból a DuckDuckGo-t és társait nyitja, én úgy vagyok vele hogy kevesebbet ártasz még mindig ha nem mész direkt szembe az árral.
-
alratar
addikt
válasz
attila9988 #8 üzenetére
Hogy érted,hogy komolytalan?
-
Khan13
senior tag
válasz
attila9988 #8 üzenetére
Iskolában így jegyzetelek gépteremben, ami laptopra szinkronizálja magát, amikor bekapcsolom. Volt már nem egy közös feladat, amit szintén így oldottunk meg. De akkor is jól jön, ha olyan gép elé ülsz le, amin nincs Office, de mégis meg kell nyitnod valamit vagy apróbb módosítást kell végezned. Egyértelmű, hogy a teljes értékűhöz képest ez egy fogyatékos cucc, de a semmitől mégis sokkal több.
szerk.: Nem a chromeos verzióról beszéltem, hanem az Office Onlineról OneDrive.com-on keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest