Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attila9988

őstag

válasz DarkByte #25 üzenetére

Hát figyelj... én nem mentek le 36 verziót semmiből... ha mégis többféle kell, akkor van erre megoldás libre -ben. Vagy ha text -ben szerkesztem magát a szöveget (igen, mert én így szeretem... :) ) akkor meg git -be tolom ha több változat is kell... no de mindegy. Nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy nem kell 36 fájlba menteni és kész. Soha nem volt gondom ebből.

Őszintén, a Google elől mit szeretnél elrejteni?

Általában mindent. Ha nem magamnak csinálok valamit, akkor leszarom mivel készül. Ha valakinek az a perverziója hogy ilyen online szarba rakjam, akkor oda rakom... de én saját cuccot nem szoktam. És nem csak a biztonság miatt, hanem mert nekem meg pont kényelmetlen, hogy még a helyesírás ellenőrző is egy rakás fos benne, meg hogy időnként "beakad" gépelés közben. Én viszonylag gyorsan gépelek, ezért engem az ilyesmi zavar. Meg az a sok faszság ami a normális szerkesztési művelet helyett. Pl van egy ilyen eszköz gdocs -ban, amivel kimazsoláz nekem a netről a doksi alapján dolgokat.... Hát a k... a... -át. Tudod mit jelent ez? Egy másodperc alatt dob listát a doksi alapján, tehát már gépelés közben úgy végigellenőrzi neked, hogy azt is tudja hányszor vakartad meg a seggedet szerkesztés közben....

Lehet hogy valakit ez nem zavar, de engem pl nagyon. Így saját anyagot nem rakok semmilyen webes szarba. De ha ez nem is lenne gond, a funkciószegénység akkor is az, meg a lassú működés, és a gépzabáló javascript -es szarok amik összetartják ezt a cuccot.

• attila9988

őstag

válasz alratar #19 üzenetére

Hogy érted,hogy komolytalan?

Úgy hogy hatalmas gépigény árán gyakorlatilag rettenetesen gagyi, és kevés funkció érhető el rajta. Engem kifejezetten irritál a cucc. Arra jó hogy megnézz vele egy asztali változattal készített táblázatot pl, de arra már nem hogy rendes szerkesztési műveleteket végezz rajta. Szerintem szar. De nyilván az ms nem is akar annyira komolyat csinálni amit az asztali rendszerekre ad, mert akkor azt nem vennéd.
    De amúgy az ellenfél gdocs is egy rakás szar, nem csak ez. Hogy melyik a szarabb azt nem tudom... érdekes lenne most összehasonlítani őket. Tavaly még azt mondtam volna hogy az ms megoldása a rosszabb, most nem tudom...

• attila9988

őstag

Ez a cucc még mindig komolytalan. Természetesen a microsoft -nak nem is érdeke hogy túl komoly legyen, de ha valakinek olyan perverziója van hogy ezzel szívassa magát, hát akkor egészségére.

Új hozzászólás Aktív témák