- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Megnéztem, valóban mindig visszaáll az alapértelmezett magyar nyelvre - gondolom azért, mert a rendszer nyelvéhez igazítják. Feltéve persze, ha nálad is magyar nyelvre van állítva az oprendszer.
Nagy hirtelen nem is találtam felületet, ahol visszajelzést lehetne küldeni nekik.
-
petipetya
nagyúr
Jó kérdés, mert nekem windows nem lévén a gépen elég komolynak tűnik. Igaz, hogy pdf-be konvertálni a Google dokumentumokból is tudok a nyomtatás menüpontban (mentés pdf-ként), illetve a telón is a 4.4 óta.
Viszont a minapi frissítés után megtaláltam a sablonokat a Word Online felületén, és az egyiket már fel is használtam azóta. Nekem bejön annak ellenére, hogy gépen linuxot, telón pedig androidot használok.
-
petipetya
nagyúr
A fene essen már bele ebbe az 5 perces szerkesztésbe...
Köszi.
Igazából a gondom teljesen más volt egy teljesen más oprendszer alatt, amit hosszú lenne elmondani. A lényeg, hogy te adtad az ötletet a jobb egér klikkel ahhoz, hogyan tegyem a rendszer részévé a Chrome-ban telepített alkalmazásokat:
Az új ablakban való megnyitás nem szerepelt a terveim között, de akkor már beállítottam ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest