- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze. Nyilván ebben vastagon benne vannak a gyártók. Teljesen jogos a meglátás.
Én csak arra akarok utalni, hogy ezt a sajtónak nem a Skyrimen kell "leverni". Szerintem felháborító, ahogy ki vannak forgatva a nyilatkozat szavai.Megtalálják a módját, ebben az egyben nem kételkedek.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én ezt tudom, de a júzerek nem. Jelenleg a követelmény az agyontesszellált játék, és minden megjelenéssel egyre csak nő a csalódottság. Nyilván nem várható el, hogy megértsék a miérteket, de ebben a csalódottságban a VGA-gyártók vastagon benne vannak. El kellene magyarázni, hogy a tesszelláció nem a grafikus megjelenítés Szent Grálja. Persze amíg marketingértéke van addig ez nem történik meg. Az AMD próbált erről magyarázatot adni, de marketinganyag cukormázas lett, míg a sajtóanyag túl nyers egy informatikával nem foglalkozó személy számára. Azt meg nyilván az AMD sem fogja kimondani, hogy az API ebben a formában durván korlátozza a tesszellálás lehetőségeit, és a hardverek rasztermotorja sem erre az igénybevételre lett tervezve.
Van a DX9-ben az SM 3.0. Azzal alapvetően majdnem mindent meg tudsz oldani. A shader működhet úgy ahogy DX9-ben, de amint belerakod a Gather4 utasítást a mintavételezésre, rögtön négyszer több adatot olvasol ki a textúrából egyszerre, ami átlagosan 15-25%-os tempónövekedést hoz. Ez már önmagában jó, és ez csak egy kiragadott példa a sok közül.
Nem tudom, hogy Todd Howard mondandóját miért forgatták ki ennyire. Ez már több, mint az alapvető szaktudás hiánya. Itt elkezdett elegük lenni az újságíróknak is. Valószínűleg a Crysis 2-nek ebben a keserűségben nagy szerepe volt, de azért a Crytek felel, és nem Todd Howardon és a Skyrimen kell leverni a csalódottságot. Nekem legalábbis ez a véleményem. A Bethesda tehet a legkevésbé arról, hogy a VGA-gyártók hazudnak, és a Crysis 2 ilyen lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest