- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Google Pixel topik
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze. Nyilván ebben vastagon benne vannak a gyártók. Teljesen jogos a meglátás.
Én csak arra akarok utalni, hogy ezt a sajtónak nem a Skyrimen kell "leverni". Szerintem felháborító, ahogy ki vannak forgatva a nyilatkozat szavai.Megtalálják a módját, ebben az egyben nem kételkedek.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én ezt tudom, de a júzerek nem. Jelenleg a követelmény az agyontesszellált játék, és minden megjelenéssel egyre csak nő a csalódottság. Nyilván nem várható el, hogy megértsék a miérteket, de ebben a csalódottságban a VGA-gyártók vastagon benne vannak. El kellene magyarázni, hogy a tesszelláció nem a grafikus megjelenítés Szent Grálja. Persze amíg marketingértéke van addig ez nem történik meg. Az AMD próbált erről magyarázatot adni, de marketinganyag cukormázas lett, míg a sajtóanyag túl nyers egy informatikával nem foglalkozó személy számára. Azt meg nyilván az AMD sem fogja kimondani, hogy az API ebben a formában durván korlátozza a tesszellálás lehetőségeit, és a hardverek rasztermotorja sem erre az igénybevételre lett tervezve.
Van a DX9-ben az SM 3.0. Azzal alapvetően majdnem mindent meg tudsz oldani. A shader működhet úgy ahogy DX9-ben, de amint belerakod a Gather4 utasítást a mintavételezésre, rögtön négyszer több adatot olvasol ki a textúrából egyszerre, ami átlagosan 15-25%-os tempónövekedést hoz. Ez már önmagában jó, és ez csak egy kiragadott példa a sok közül.
Nem tudom, hogy Todd Howard mondandóját miért forgatták ki ennyire. Ez már több, mint az alapvető szaktudás hiánya. Itt elkezdett elegük lenni az újságíróknak is. Valószínűleg a Crysis 2-nek ebben a keserűségben nagy szerepe volt, de azért a Crytek felel, és nem Todd Howardon és a Skyrimen kell leverni a csalódottságot. Nekem legalábbis ez a véleményem. A Bethesda tehet a legkevésbé arról, hogy a VGA-gyártók hazudnak, és a Crysis 2 ilyen lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest