- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Ez az egy dolog amitől félek.. Vajon mennyi idő lesz míg offolják a fejlesztők az X360-at meg a PS3-t véglegessen?.. Nem emlékszem Ps2-nél mennyi idő volt.. Túl sok felhasználót buknának vele nem? Vagy azért köti valami a fejlesztőket az új rendszerhez?
Persze értem, hogy megéri szimplán az XONE-t célozni fejlesztés szempontjából már.. Csak gondolom a konzolok között már nincs akkora kompatibilitás lefele...
-
tom_tol
addikt
Végképp elvesztettem a fonalat. Akkor most arról beszélünk, hogy valójában majd 2018-ra várható valamilyen változás ? Ha a fejlesztők csak most tanulják, hogy mit kezdjenek az új lehetőségekkel, mi értelme van az egész felhajtásnak ?, vagy megint a holnap zenéjét akarjuk eladni a mának ?
-
pkornel
aktív tag
Ha sokkal több van a gépben akkor miért csak 30fps lett ami van hogy 20-25 fps meg minek kell az a két bazinagy fekete csík?? (Most hagyjuk ezt a kamu dumát hogy azért ilyen mert mozis élményt akartak..)
Mindig csak a duma megy a fejlesztők részéről, de egy ilyen csőpályás játéknál sem tudnak stabil fps-t kihozni as motorból.. -
nyakdam
aktív tag
Én értem amit mondasz és logikus is, de nem látom ilyen pozitívan dolgokat. Ma sem az történik, hogy a multicímek rendesen megvannak írva konzolra. Az NV támogatott játékok nem jók sem a konzolon sem az AMD-s pc-ken. Amíg a 9-es széria(és majd az újabb NV kártyák) + GCN-ek a pc-s piac nagyobb hányadát nem érik el én nem hiszek benne, hogy a multi címek tele lesznek plusz effektekkel. Szerintem csak TIER1 lesz a célzott.
Persze ne legyen igazam és végre lássunk 1-2 éven belül normális AI-t és áll leejtős grafikát.
-
szasanyi
félisten
Ez érthető, viszont azt nem értem: miért nem lehet ezt úgy megtenni, hogy minden PC-n a hw-nek megfelelően lehessen kihasználni? Tehát aki most meg fogja venni a csúcs AMD kártyát az miért ne aknázhassa ki maradéktalanul azt a többletet, amitől (sokkal) jobb lehet mint az NV csúcskártyája?
Tehát az AMD miért nem vet latba mindent azért, hogy az általa fejlesztett (no,. meg persze kifizettet) GPU technológia, tudás legyen kihasználható és valódi, kézzelfogható előnyt jelentsen a vetélytárs termékéhez képest? A szintén GCN alapú XOne után ez nem kellene, hogy túl nagy nehézséget jelentsen. -
nyakdam
aktív tag
Csak épp, ha a piac nagy részén le lesz tiltva az effekt akkor miért is írnák meg? Plusz effekt plusz pénz. NV elég sokat tejel ergo nem lesz TIER 2-es és 3 as szint jó darabig az NV-s játékokban. A maradékban meg pont azon spórolnak, hogy minek nagyobb szint ha azzal csak a piac kis részét érik el és csak többe kerül.
Ma is ez a helyzet DX11 vs DX11.x verzió. Csak DX11-re vannak játékok vagy tévedek?
M$ mossa a kezét, hogy ő megadta a lehetőséget. Csak rajta múlott, mert mondhatta volna, hogy a DX12 a TIER2-esel kezdődik, csak akkor meg lehet nem vennék sokan a WIN10-et.
Szóval szerintem az egész DX12= DX11 (csak 1 mag helyett már 6 mag lesz kihasználva)
-
Egon
nagyúr
A kérdés leginkább az, hogy milyen konkrét effektetek érinthetnek az egyes szintek jelentette limitációk? Konkrétan mi nem fog megjelenni mondjuk egy TIER2-es kártyán, olyan, ami a TIER3-as hardvereken igen?
Enélkül csak lóg a levegőben az egész, és az egyszeri júzerben felmerülhet, hogy (megint) csak elméleti előnye lesz az ADM-s kártyáknak. -
LordX
veterán
-
szasanyi
félisten
Talán az a probléma, hogy csak a hsz-om első felére koncentrálsz ezért nem érted miért kérdezem újra, tehát kissé átfogalmazom: miért nem engedik, hogy a GCN végre jobb lehessen a játékok alatt is, ne csak papíron / elméletben?
Te vagy az aki ezt leginkább méltatta, részletezte - ami egyébként minden bizonnyal megalapozott is volt, legalábbis elméleti szinten. Én azt vártam volna, hogy ez az újítás - és a 3. vagy hányadik GCN generáció - hozza magával a játékok alatt, általánosan jobb teljesítményt ami (végre) igazolná az elméleti / szintetikus teljesítményt (mondjuk az NV sokat kritizált zárt, hátrányos technológiáival szemben). Így érthetőbb-e mi az amit tudni szeretnék, és ami nyilván befolyásolja egy dVGA kiválasztását?
-
szasanyi
félisten
Ez lehet jó válasz egy másik kérdésre, de nem arra amit én tettem fel. Nem gond az, ha Te sem vagy polihisztor és minden infó birtokosa, minthogy az sem ha jelenleg még nem tudsz konkrét választ adni a feltett kérdésemre. Azt is megértem ha nem akarsz jósolgatni, de akkor egyszerűen csak mondd azt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Építő/felújító topik
- Videós, mozgóképes topik
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest