- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyakdam
aktív tag
Én értem amit mondasz és logikus is, de nem látom ilyen pozitívan dolgokat. Ma sem az történik, hogy a multicímek rendesen megvannak írva konzolra. Az NV támogatott játékok nem jók sem a konzolon sem az AMD-s pc-ken. Amíg a 9-es széria(és majd az újabb NV kártyák) + GCN-ek a pc-s piac nagyobb hányadát nem érik el én nem hiszek benne, hogy a multi címek tele lesznek plusz effektekkel. Szerintem csak TIER1 lesz a célzott.
Persze ne legyen igazam és végre lássunk 1-2 éven belül normális AI-t és áll leejtős grafikát.
-
nyakdam
aktív tag
Csak épp, ha a piac nagy részén le lesz tiltva az effekt akkor miért is írnák meg? Plusz effekt plusz pénz. NV elég sokat tejel ergo nem lesz TIER 2-es és 3 as szint jó darabig az NV-s játékokban. A maradékban meg pont azon spórolnak, hogy minek nagyobb szint ha azzal csak a piac kis részét érik el és csak többe kerül.
Ma is ez a helyzet DX11 vs DX11.x verzió. Csak DX11-re vannak játékok vagy tévedek?
M$ mossa a kezét, hogy ő megadta a lehetőséget. Csak rajta múlott, mert mondhatta volna, hogy a DX12 a TIER2-esel kezdődik, csak akkor meg lehet nem vennék sokan a WIN10-et.
Szóval szerintem az egész DX12= DX11 (csak 1 mag helyett már 6 mag lesz kihasználva)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest