- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Raysen623 #102 üzenetére
Hát én pont a hétvégén kapcsoltam be vagy 3 hónap után újra a PS4-et, s megint meglepődtem, hogy hogy lehet ennyire gyenge. Gyakorlatilag nincs ami folyamatos képet produkálna, mindemellé a látványtól se zuhan meg az ember álla. Persze drágább a pc-m, de jóval jobb grafikai szintet is hoz.
-
imi123
őstag
válasz
Raysen623 #102 üzenetére
Ok!
PS3 valóban elég gyengén kezdett.
Viszont az X360 amikor kijött évekig vert mindent.
Ezen már kár vitázni.Hozzám haverok tátott szájjal jöttek játékokat nézni.Az más kérdés hogy a végén mindig gitar hero lett a vége.
El kell fogadni hogy a Ps4 és XboxOne már megjelenéskor kevés volt egy közép kategóriás Pc melett is.
Sajna ez a jövő.Spórolnak mindenütt!!Arra leszek kíváncsi hogy mennyire fogják a gyenge konzolok visszafogni a PC-s játékokat.
Bízom benne hogy a Steam-es eladások meggyőzték a kiadókat hogy megéri Pc-s fejlesztésekre is költeni és elérkezik a Pc-k újabb aranykora!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest