- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz
E.Kaufmann #189 üzenetére
Ki fikázza?
Nekem is NV kártyám van, és szinte mindig is NV-m volt. De ez akkor is jelen állapotában egy nagy marketingfogás, semmi más.
Lássuk már a fától az erdőt, nem kell letérdelni ettől az egésztől. Kivágnak egy kártyát ami egy autó ára, és a saját technológiájában jelenleg egy rakás fos. Ettől kéne hasra esni?
Ezzel az egésszel még bőven lehetett volna várni úgy érzem, eddig is megvolt a PC-s társadalom az RT nélkül úgy gondolom. ... vagy csak én vagyok ilyen maradi.
-
Lifer092
senior tag
Én értékelem hogy fejlődik az informatika, és a technológia, szinte évről évre. De ez, számomra már semmi más csak majomkodás, meg teljesen felesleges nagyzolás, semmi több....
Félmillás kártya, oszt' tud 60fps-t FHD-n, réjtrészinggel. Kösz.
Szaladok is veszek egyet. Áh, inkább kettőt, kell a konyhai gépbe is nézni főzés közben Stahl konyháját, raytracingelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest