- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lifer092 #203 üzenetére
....és a kártya ráadásul hemzseg a hibáktól.
-fagyások, kékhalál, fps droppok ott ahol nincs rá magyarázat, a "Space Invaders" -es hiba, ami teleszórja a képernyőt sz.rral, melegedési gondok, stb.
Ez mellé jön, hogy amire tervezték, még arra se jó és iszonyat drága.Mindezek ellenére egyes, elvakult emberkék agyon védik a kártyát, meg az nVidiát.
Pláne úgy, hogy még kezükben sem volt, de soha nem is lesz.
...döbbenet.
AgyhalottakCsak nVidia kártyám volt évekig, de a sok bullshitből elég, váltottam és meg vagyok teljesen elégedve.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Lifer092 #188 üzenetére
Miért fikázza itt mindenki az nV-t meg a raytracing-et? Igen, most ez harmatgyenge, ezért ne is vegyen senki ilyen kártyát, de ez inkább techdemo és nekem a youtube alapján bejönnek az effektek. Idő kell, és talán nem is kevés, hogy már egy közepesebb kártyán (esetleg iGPU-n) is érdemes legyen bekapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest