Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrothanHun
friss újonc
válasz
<Adamsky> #47 üzenetére
Tegnap csináltam életem első Curve fiókját magyar régióval! Sajnos akkor nem sikerült hozzá rendelni, majd itt a topikkban írták, hogy Olasz régióval működik! Kérvényeztem a fiók megszüntetését ami kb 20 perc alatt sikerült! Ezután a mai napon csináltam egy Olasz régióst! Ha esetleg "hisztiznének" jelzem itt nektek!! A napokban tesztelni fogom hogy telefon nélkül mennyire stabil a fizetés!
-
DrothanHun
friss újonc
SIKERÜLT!!!!
Sziasztok! A telefont és az órát is átállítottam Olaszországra ( régió váltás)!
Curve újra regisztráltam szintén Olaszország régióval!
Magyar lakcímet adtam meg, minden személyes adatott amit kértek megadtam, illetve személyi és arcképet is regisztráltam, a virtuális kártyát ezután aktiváltam!
Ezt követően a MI Fitnes alkalmazásban a Xiaomi Pay appban a virtuális Curve kártyát hozzá rendeltem, ez eltartott pár percig mert az sms.-t 4-5 kisérletre küldte el!
A munkahelyemen ki próbáltam egy Alios Dallmayer kávé Automatán!
Első vásárlás kb 1 percig tartott, ezt követően vettem még egy kávét amit szinte azonnal elfogadot!
Remélem érthetően le tudtam írni ide mindent! Akinek esetleg bármilyen kérdése lenne, írjon nyugodtan ide, vagy a kisdrothan24@gmail.com e-mail címemre!
További szép napot! Sziasztok -
DrothanHun
friss újonc
Csak csináltam egy Curve kártyát, de semmi
Szerintem még rossz a MI Fitness app! megint 3000 error hibát ír!!!
-
DrothanHun
friss újonc
Curve nincs!
Most akartam csinálni egyet, de nincs kedvem 5 Fontot fizetni egy fizikai kártyáért, mert minden áron ki akarja postázni, nincs lehetőség csak virtuális kártyára sajnos! Ezért ezt most kihagyom! Hétfőn küldöm vissza az órát ahonnan megrendeltem! Majd ha kiforr a rendszer rendelek majd egy újat! A topicot követem addig is! Sziasztok
[ Szerkesztve ]
-
DrothanHun
friss újonc
Sziasztok! Tegnap vettem a kezemre a Xiaomi Watch S1 Active orámat!
Otp kártyát nem enged regisztrálni az alkalmazás! Ma találtam egy cikket, hogy Revolut kártyát hozzá lehet rendelni!
Csináltam egy virtuális kártyát ( MasterCard logó van a jobb alsó sarokóban) de ezt sem engedi regisztrálni az alkalmazás
error 3000 hibát ír ki! Akinek van esetleg + vagy bármilyen jó tapasztalata, észrevétele az kérem jelezze, köszönöm előre is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A K&H Bank és a Curve által kibocsátott Mastercard kártyákkal ezentúl a magyar Xiaomi Band 6 NFC, Watch S1 és Watch S1 Active felhasználók is fizethetnek csuklójukról.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politikai mémek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Filmgyűjtés
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest